So Tell Me_The Nuffnang Poll 2.0

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Perasan atau tidak baru-baru ini my kacak Mr Nuffnang tercegat begitu gah di belog http://cahayacinta.com

Dia menjahit tanpa henti!

Adakah kerana ini iklan cpuv ini atau cpc yang meletops-letus.

Oh tidak ! sama sekali. Apa pun jika anda pengguna tegar di bawah akaun Nuffnang  maka anda wajib tahu benda ini sudah pun di war-war dalam belognya bertajuk the nuffnang poll 2.0 – results

Macam mana rupa bentuk the nuffnang poll 2.0 – results?

The Nuffnang Poll 2.0 – results dibangunkan dan perkemaskan lagi bagi memudahkan team Nuffnang dan admin mengetahui kriteria pembaca dalam sesebuah blog.

Bantu saya ya. Terima kasih !

Jadi Suri mohonlah sangat-sangat kepada mum comel, gadis cantik cute-miut and abang kacak lagi handsome bergaya itu boleh tak anda isikan borang kaji selidik nuffnang ini sekejap di bahagian kanan.

“..Tak lama pun hanya sepuluh minit sahaja..”

Cara Mudah Goyang Kaki

Terima kasih blogger dan pembaca setia segala kerjasama anda amatlah Suri hargai 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

23 Responses to “So Tell Me_The Nuffnang Poll 2.0”

  1. Denaihati

    May 28. 2014

    selamat isi borang kaji selidik semua, tak susah.

    Reply to this comment
  2. Dja@Sishaza

    May 28. 2014

    Nampaknya masing2 sibuk bercerita pasal nuff poll pula..em kena pasang ni. Thanks suri utk info tu..jap nak isi

    Reply to this comment
    • Suri

      May 28. 2014

      insyallah dalam perancangan juga sebab saya nak hapuskan mana yang tak patut.kebetulan kena dengan kedaan pula tu heee..

      cara lebih baik sebab saya jenis tak boleh hadap blog terlalu lama.sekajap blog pastu buat kerja rumah lain. Main lari2 gitu heee..

      bte benda memang penting dan memerlukan saya tahu apa pembaca suka atau tak. Bukan blogger tapi untuk pembaca dalam diam 🙂

      Reply to this comment
  3. ema

    May 28. 2014

    akak baru pasang iklan nuffnang kat blog…hari ni pasang esok dah dapat jemputan ke kilang mamee..nampaknya nuffnang lagi hebat dari yang lain.

    Kenapa error pula bila akak klis pada link borang kaji selidik nuffnang.

    Reply to this comment
  4. ajumohit

    May 28. 2014

    dengan cara ini boleh tahu bagaimana pendapat pembaca tentang blog kita kan suri 😉

    Reply to this comment
  5. cik lisa

    May 28. 2014

    ada poll ni mudah untuk tahu ciri-ciri readers kita, kan kak suri 😀

    Reply to this comment
  6. Raudzah

    May 28. 2014

    Done poll for you..

    Reply to this comment
  7. Raudzah

    May 28. 2014

    lactacyd & nestum for you dear..

    Reply to this comment
  8. myrujukan

    May 28. 2014

    alaa, banyak plak soalan dia, hehee

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    May 28. 2014

    selamat malam suri…mudah bila ada poll sebegini kan..banyak yang kita boleh tahu

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    May 28. 2014

    sebelum jawab soalan kita ketuk-ketuk dulu…lac, nestum dan whipser 😀

    Reply to this comment
  11. Hero Borneo

    May 29. 2014

    rasa perasan pulak jadi abang kacak lagi handsome bergaya!

    Reply to this comment
  12. OBAT HERBAL ACE MAXS

    May 29. 2014

    ikut nyimak gan,
    sukses terus buat websitenya….
    terimakasih

    Reply to this comment
  13. Arman

    May 29. 2014

    Dah lama aku tinggalkan nuffnang. Semoga semakin berjaya Suri….

    Reply to this comment
  14. Sis Vee

    May 29. 2014

    done dear … nestum n lebresse di mlm hari

    Reply to this comment
  15. Hafizul

    May 31. 2014

    EMmm dah tutup ke?tak ada pun akt sebelah kanan ni..

    Reply to this comment
  16. amirulfaiz

    May 31. 2014

    Okay, dah jawab poll dah. 🙂

    Banyaknya soalan, 15. Hehe..

    Reply to this comment
  17. zool

    Jun 02. 2014

    belum isi lagi

    Reply to this comment
  18. Fiza Rahman

    Jun 03. 2014

    Ok…dah ☺☺

    Reply to this comment

Leave a Reply