CPUV Campaigns Nuffnang 11/2014_Sanofi Lactacyd April 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah syukur nikmat segala puji bagi Allah terima kasih duhai Nuffnang atas CPUV Campaigns Nuffnang 11/2014 untuk produk terbarunya Sanofi Lactacyd April 2014.

Jubah Gigi Boya! 

hOYEH!!

Lima CPUV Nuffnang sedang bergolek dengan beruang panda! err..ada nampak tak?

Perempuan bersama kecantikan dan kesihatan tidak boleh di leraikan. Ini kerana keduanya memerlukan penjagaan yang rapi supaya kehidupan yang di lalui bersama insan yang tersayang akan lebih bermakna. 🙂

Ialah cuba bayangkan jika anda sakit bukankah masa anda lebih banyak terbuang begitu sahaja. Sebenarnya tak salah kita memanjakan penjagaan dalam diri ini bukan kita rugi tapi ada manyak banyak untung meh!!

Jom dapatkan sempel percuma Sanofi Lactacyd April 2014. Kalau rajin hujung bulan ini bolehlah pergi ke Aeon or Tesco dapatkan pek terbaru lebih puaskan sure boleh pakai banyak-banyak 😛

Homemade Sepasang Baju Melayu & Jubah Empayer

Psstt..Blogger yang ayu lagi kacak ayuh upkan jemari anda melihat “rahsia” Sanofi Lactacyd April 2014 segalanya sedang menanti anda di sana 😉 Suri sudah cuba memang best whoooo…lactacyd love your v!

Nuffnang  kau pujaan hatiku ahaks.. 🙂

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

22 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 11/2014_Sanofi Lactacyd April 2014”

  1. Denaihati

    May 25. 2014

    tahniah-tahniah. bakal bertambah rezeki.
    produk untuk kecantikan dalaman wanita, mungkin jadi ciri-ciri “awek cun idaman kalbu”…

    Reply to this comment
  2. Ammar

    May 25. 2014

    CPUV ni mesti income lebih dari jenis iklan yang lain kan?

    Reply to this comment
  3. Hero Borneo

    May 26. 2014

    rezeki untuk buat duit lagi..tahniah!

    Reply to this comment
    • Suri

      May 26. 2014

      alhamdulillah sekadar berkongsi dan nak tarik kawan-kawan sambil berblog kita sebenarnya boleh jana duit juga walupun hanya part time

      Reply to this comment
  4. puteri kasih

    May 26. 2014

    selamat malam suri…tahniah..wah sudah makin meriah dengan CPUV ye..

    Reply to this comment
    • Suri

      May 26. 2014

      salam pagi puteri..

      syukur. kerana rakan-rakan rajin beri sokongan 🙂 terima kasih sis puteri

      Reply to this comment
  5. puteri kasih

    May 26. 2014

    tiada rezeki untuk piala thomas tapi rezeki untuk nestum, whisper dan lactacyd 😀

    Reply to this comment
  6. Raudzah

    May 26. 2014

    Tahniah suri…moga bertambah rezeki..

    Reply to this comment
  7. Raudzah

    May 26. 2014

    2X lactacyd for you..

    Reply to this comment
  8. Hafizul

    May 27. 2014

    Ok,,.tahniah Suri..harap kekal lama lah..hehe

    Reply to this comment
  9. nOesuhaimi

    May 27. 2014

    lawat petang plak…tahniah suri…x ada plak la yg berjoget2 skang ni…

    Reply to this comment
  10. ajumohit

    May 27. 2014

    tahniah suri, wah byk be tgh running ye

    Reply to this comment
  11. Fiza Rahman

    Jun 03. 2014

    Tahniah ☺☺

    Reply to this comment
  12. brohantu

    Jun 05. 2014

    Tahniah.. saya pun dapat juga dua BE walauapun baru 2 bulan umur blog

    Reply to this comment

Leave a Reply