Lubuk Emas Tiada, Tapi Rasa Terharu Sangat Bila Awak Tegur..

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Lubuk Emas Tiada, Tapi Rasa Terharu Sangat Bila Awak Tegur..Suri baru sahaja melepaskan entri ini. Rasa agak terkilan jugalah apabila selesai tacap molek-molek itu entri sudah ngam masuk jarum.. tapi sayang apa yang di harapkan hanyalah entri masuk angin keluarnya asap sahaja.

Baju comel hadiah untuk awek

Begitukah..

Bila blog ini di tinggalkan hari sabtu kelmarin dan membukanya kembali pada hari isnin barulah ada insan yang menegur…

Pakej Buat Pelbagai Jubah

Suri semakin pelik. Sebab sebelum ini sudah berkali-kali Suri mencuba link itu ok sahaja. Ibarat sebelum di lepaskan sudah beberapa kali di test. Setiap kali ada kesalahan ayat setiap kali itu akan cuba pastikan link itu tepat dan bukan pula pada link yang tidak sepatutnya.

“Masa selesai di publishkan ok jer uh..huh..”

“Maaflah hati ini tidak berniat untuk berbuat begitu..”

HOMEMADE Kuih Raya Cinta Bulat

Terima kasih kepada sahabat Manan Qayyim kalau tidak agaknya sampai sekarang Suri tidak tahu .

Lubuk emas tiada, tapi rasa terharu sangat bila awak tegur..Simpulan hasilkan entri bukan untuk menjana lubuk emas sahaja tapi dalam masa sama ia turut memberikan manfaat dan peringatan kepada penulis dan juga kepada para pembaca bersama-sama: ). In case jika link tak menjadi kita sudah ada tag dan sedikit ilmu di situ. Walaupun kita tak dapat jana lubuk emas yang penting kita telah berusaha dan tawakal sahaja.

Ps: Lubuk emas tiada, tapi rasa terharu sangat bila awak tegur. Agaknya kenapa perkara sebegini boleh berlaku? Mohon kongsikan pengalaman anda. Terima kasih 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

25 Responses to “Lubuk Emas Tiada, Tapi Rasa Terharu Sangat Bila Awak Tegur..”

  1. ema

    May 19. 2014

    Akak ni tak pernah lagi buat link untuk iklan..hehehe..sebab memang tak ada benda nak diiklankan pun…hehehe..harap ada yang dapat membantu.

    Reply to this comment
  2. Raudzah

    May 19. 2014

    Hmm..kita pun tak tau dear..kenapa & mengapa..he..he

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    May 19. 2014

    Jawabnya ada yang berminat untuk mengetahui pautan tersebut.

    Reply to this comment
  4. Sis Vee

    May 19. 2014

    tak dopek nak tolongnya … sejak minggu lepas loading dah start slow sbb quota dah habis . jadinya nak buka domain .com mmg susah . hari ni dpt masuk tapi mr nuff merajuk lak … sabar ekkk

    Reply to this comment
  5. Akmal Zaidi

    May 19. 2014

    web tu tak renew domain nampaknya.

    huhu

    Reply to this comment
  6. KesumaAngsana

    May 19. 2014

    KA pun tenet di office ni dah dekat 2 minggu bermasalah… done nuffnang yer

    Reply to this comment
  7. Hero Borneo

    May 19. 2014

    masalah begini adalah perkara biasa..jangan risau berlebihan

    Reply to this comment
  8. ajumohit

    May 19. 2014

    dah lama tak
    dapat komisen dari link ashadee

    Reply to this comment
  9. Anim

    May 19. 2014

    tak cuba pulak..
    anyway ni mungkin perkara biasa…

    Reply to this comment
  10. mas

    May 20. 2014

    tahniah.awk ditag utk liebster awrd..sila ke link ini
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    Reply to this comment
  11. puteri kasih

    May 20. 2014

    kadang kala perkara begitu memang terjadi..mula-mula link ok..lepas tu bermasalah.

    Reply to this comment
  12. puteri kasih

    May 20. 2014

    jangan susah hati yer..puteri belanja volks, olay dan downy 🙂

    Reply to this comment
  13. amirulfaiz

    May 20. 2014

    Mujur ada yang baik hati memberi tahu, sahabat yang beginilah yang kita semua cari, lebih baik dari lubuk emas. 🙂

    Reply to this comment
  14. zara

    May 20. 2014

    Saya lagi tak faham bab bab letak link iklan..xpernah cuba..mungkin ada yg sudi berkongsi bagaimana csranya..kalau kawan2 ada artikel berkaitan boleh tinggalkan link di blog saya..nk jugak belajar

    Reply to this comment
  15. Kamal Mustafa

    May 20. 2014

    Untung ado visitor yang prihatin. hehehe

    Reply to this comment
  16. faizal

    May 20. 2014

    perkongsian yang bermanfaat akan menguntungkan sesama kita

    Reply to this comment
  17. Hafizul

    May 20. 2014

    Emmm ke kena sabotaj?bahaya gak ni..lubuk emas…tapi…

    Reply to this comment
  18. sabree hussin

    May 20. 2014

    entri tu tak boleh view? kalau macam tu, kena buang artikel tu kemudian publish semula dan ubah tajuk serba sedkit

    Reply to this comment
  19. Denaihati

    May 20. 2014

    jujurnya memang suka ditegur macam ni, amalan sihat untuk sesama blogger.

    Reply to this comment
  20. syaifuddin alias

    May 22. 2014

    maksudnya ada org minat..hehe

    Reply to this comment
  21. suriaamanda

    May 22. 2014

    SA memang x reti bab2 ni…hehehhe

    Reply to this comment

Leave a Reply