CPUV Campaigns Nuffnang 10/2014_Nestum More Cereal More Life

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah CPUV Campaigns Nuffnang 10 untuk tahun 2014 ini datangnya dari Nestle_Nestum More Cereal More Life

Terima kasih Nuffnang untuk iklan yang sungguh diet ini. Saya suka! saya suka!

Anda suka makan nestum ia sungguh berkhasiat sekali kerana:-

  • Ia boleh menambahkan sumber tenaga untuk berkerja.
  • Mudah sediakan di mana jua anda berada.
  • Memberikan perut kita cepat kenyang dalam tempoh masa yang agak lama.

DIY JAHIT JUBAH KEMBANG PAYUNG

Ayuh sayang klik nestum laju-laju peluang untuk MENANG RM10,000 menanti anda! Blogger jom picit saya ketat-ketat 🙂 😉

Love Nuffnang and Nuffnang mUAh!!

Pernahkah anda mencuba produk nestle selain dari Nestum?

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

44 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 10/2014_Nestum More Cereal More Life”

  1. syaifuddin alias

    May 14. 2014

    tahniah kak suri .. hehe..rezeki bertambah

    Reply to this comment
  2. Hafizul

    May 14. 2014

    Haha..nestum..sedap nihhh.selamat maju jaya suri..semoga kekal lama…haha

    Reply to this comment
    • Suri

      May 14. 2014

      saya suka masa kecil kurnag gemar bila lapar ini salah satu menu saya. err..menu yang satu lagi saya nak hadap adalah blas komen blogger hari ini hoYheh… sambil layan nestuM.

      Thnks pK 😉

      Reply to this comment
  3. Denaihati

    May 14. 2014

    hadiah rm10,000, banyak tu, semoga sukse yer…

    Reply to this comment
  4. akubiomed

    May 14. 2014

    Tanniahlah semakin banyak CPUV yang melekat.

    Reply to this comment
  5. sobrimansor

    May 14. 2014

    Tahniah suri….

    Reply to this comment
  6. Hero Borneo

    May 14. 2014

    syukur..rezeki semakin murah maa..

    Reply to this comment
  7. bimbel online

    May 14. 2014

    thanks ya nice artikel

    Reply to this comment
  8. Kesumaangsana

    May 14. 2014

    mkn bertambah rezekinyer yer.. nuffnang kat sini dah

    Reply to this comment
  9. bimbel online

    May 14. 2014

    nice blog kak… smoga terus penuh cinta hehhe

    Reply to this comment
  10. onlajer

    May 14. 2014

    nak nestum jugak lah

    Reply to this comment
  11. nOesuhaimi

    May 15. 2014

    wahh…tahniah suri…murah rezeki suri

    Reply to this comment
  12. puteri kasih

    May 15. 2014

    wah dapat juga yer…tahniah 🙂 jom makan nestum …hehe

    Reply to this comment
  13. puteri kasih

    May 15. 2014

    ketuk sebelum baca olay, nestum dan downy…suka tak?

    Reply to this comment
  14. Strider

    May 15. 2014

    Alhamdulillah and congratulation on the CPUV kak.. 😀

    Regards,
    -Strider-

    Reply to this comment
  15. Kamal Mustafa

    May 15. 2014

    Wah Tahniah…samolah kito Suri, CPUV Nuffnang Esey tahun 2014 nie pun boleh tahan yo. 😉

    Reply to this comment
    • Suri

      May 15. 2014

      meriah juga kalau ada tukang rajin kenal pasti heee 🙂 syukur rezeki katanya Allah berikan

      Reply to this comment
  16. hafizmd

    May 15. 2014

    wah! nuff makin sayang sama suri…tahniah!

    moga makin murah rezekinya…ameen

    nestum mmg sodap!

    Reply to this comment
    • Suri

      May 15. 2014

      alhamdulillah rezki tak menentu namanya heee..

      baguslah kalau suka heee 🙂 memang berkhasiat

      Reply to this comment
  17. ema

    May 15. 2014

    tahniah suri.

    Reply to this comment
  18. Raudzah

    May 15. 2014

    Tahniah Suri..Alhamdulillah..murah rezeki..

    Reply to this comment
  19. Raudzah

    May 15. 2014

    Nak picit-picit nestum tak ada. So at the end picit-picit yang lain ajelah..

    Reply to this comment
  20. Hafiz Rahim

    May 15. 2014

    hoho..dah lama tak merasa cpuv ni. kena rajin update la kan kalau ada cpuv..baru masyuk

    Reply to this comment
  21. Firdaus Azizi

    May 16. 2014

    Tak pernah join apa-apa program Nuffnang jadi tak faham apa itu CPUV. Apapun, semoga Suri berjaya menang RM10K tu 😀

    Banyak jer produk Nestle nih kalau selain Nestum, kan?

    Reply to this comment
  22. Suri

    May 17. 2014

    hee..pendapatan sampingan sahaja. Bolehlah. 10k heee saya tak sertai pula hee..hanya umumkan sahaja mana tahu ada yang berkenan nak sertai.

    terima kasih firdaus 🙂

    Reply to this comment
  23. Mazni Azmi

    Jul 17. 2014

    Nestum ya. Hehe. Masuk boikot list.

    Nasib saudara kita di palestin 🙁

    Reply to this comment

Leave a Reply