Kasut Jururawat Cahayacinta.com

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Kasut nurse atau kasut jururawat cahayacinta.com. Memang agak sinonim dengan warna putih ataupun kasut berwarna hitam. Kalau anda yang perasanlah kasut mereka ini macam kasut sekolah jugalah.

Inginkan Zuriat Lelaki Atau Perempuan 

Suri kurang pasti apa sebab mereka suka mencari kasut nurse di dalam blog ini. Setahun Suri pengalaman spa kasut jururawat boleh baca di sini.

Itu pun  bukannya jawatan kosong jururawat atau untuk menjadi mak bidan tapi  lebih pada pengalaman temuduga sektor kerajaan 😉

Bagi penuntut nurse, bakal menjadi jururawat ini adalah sebahagin kasut nurse yang berjaya Suri jumpa dalam laman maya. Ingat ya bukan kasut spa yang Suri pakai itu eh..

Sahlah nanti korang wajib di marahi oleh sister nanti. Silap-silap gaya doktor kacak kata anda ini demam kerenggan ker apa?

 

diy BAJU RAYA SENDAT

Kasut Jururawat ini

Di harapkan apa yang kalian cari akan berakhir hendaknya. Selamat membeli kasut baru!

p/s: Teringat masa belajar kelas memandu kereta setiap pelajar wajib membeli sandal flat supaya senang nak tekan minyak, break kereta bagai. Ujian test jpj pun lancar 😉

Jom share pengalaman anda tentang kasut 🙂

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

34 Responses to “Kasut Jururawat Cahayacinta.com”

  1. zik

    Apr 27. 2014

    Kasut jururawat xda… Huhu kalau laki , kasut dia sama jugak ke

    Reply to this comment
  2. Sis Vee

    Apr 28. 2014

    lepas ni makin ramai lah yg mencari kat blog ni … kasi inti n clinic sekali . baru cantik .

    Reply to this comment
  3. bimbel online

    Apr 28. 2014

    sepatunya bagus tuh

    Reply to this comment
  4. ema

    Apr 28. 2014

    ingatkan kasut jururawat akan dapat free…ehehe

    Reply to this comment
  5. Raudzah

    Apr 28. 2014

    Ooooo kasut jururawat tu ya…ingatkan dah tukar profession..he..he

    Nissan Almera & Libresse for you..

    Reply to this comment
  6. jai

    Apr 28. 2014

    ada kasut lain, puan.

    Reply to this comment
  7. jai

    Apr 28. 2014

    saya tak sesuai pakai kasut jururawat

    Reply to this comment
  8. KesumaAngsana

    Apr 28. 2014

    selesa memakainyer… dulu2 beli utk ujian JPJ ler, pas tu lar ni drive kaki ayam je.. huhuhu nuffnagx2 yer

    Reply to this comment
  9. zara

    Apr 28. 2014

    hihi ok jugakla ada official kasut..kami ni jenuh memikir pulak nak pakai kasut apa..my fav selipar jepunlah..mula2 malu..skang taram jelah..kete pun park 2 langkah je dr pintu office..

    Sembelit Semasa Mengandung

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 29. 2014

      bestlah kalau ada kasut misi ni.awak tak der.suka2 selipar jepun mudah d sarung dan jenis tahan lasak

      Reply to this comment
  10. Fiza Rahman

    Apr 28. 2014

    ingatkam suri bekas jururawat…ekekeke…

    Masa belajar keta dulu bley plak pakai kasut. Skang ni bila drive sendiri lebih selesa berkaki ayam.

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 29. 2014

      bertuhlah badan cuma cita-cita ada le masa kecil sekarang idak le..suka juga cara sis tu

      Reply to this comment
  11. Denaihati

    Apr 28. 2014

    nampak macam sesuai juga buat kasut jalan.

    Reply to this comment
  12. puteri kasih

    Apr 28. 2014

    ingatkan suri nak jadi jururawat 🙂

    Reply to this comment
  13. puteri kasih

    Apr 28. 2014

    ketuk digi pula 🙂

    Reply to this comment
  14. Dkna Abza

    Apr 29. 2014

    nurse dapat claim kalau beli kasut nie kan..

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 29. 2014

      setahu saya begitulah,kalau tak claim apa lagi cma biasa guna wang saku sendiri ler

      Reply to this comment
  15. amiroulfaiz

    Apr 29. 2014

    Mereka sengaja mahu dimarahi doktor kacak. Haha. 😀

    Reply to this comment
  16. Hafizul

    Apr 30. 2014

    Emm memang lagu ni kan kasut misi..cer tukar pattern lain pulak..haha..

    Reply to this comment
  17. Ammar

    May 01. 2014

    Cerita saya dan kasut. Ingat karangan masa sekolah rendah dulu.

    Reply to this comment
  18. Mie

    Jul 11. 2014

    Kami adalah pengedar berdaftar kasut kesihatan Medifeet. Sesuai untuk jururawat..

    Reply to this comment
  19. Hananan

    Nov 18. 2016

    Nak beli kasut putih

    Reply to this comment

Leave a Reply