CPUV Campaigns Nuffnang 5 & 7_2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah syukur nikmat kepada Tuhan yang memberi Rahmat. CPUV Campaigns Nuffnang 5 & 7_2014 kembali meriah dalam belog ini lagi.

Bila Mak Carikan Aku Punya Jodoh!

Terima kasih pakwe nuffnang sebab berikan saya dua tiga iklan yang cukup gantang  lagi seksi ahaks datangnya dari ..

Down Dolce MMP best sebab pertama dia bukan sahaja bilasan terakhir untuk cucian pakaian tetapi juga dalam masa yang sama boleh menghasilkan bau wangi yang cukup menggujakan.

Ho..ho..lupa ada servey yang best untuk korang pasal down Dolce MMP ini kalau nak tahu boleh ketuk si Down Dolce MMP pada ikan yang sedang bergolek sakan itu ye.

Yes 4G World Cup untuk anda yang gila sakan bola. Buat anda yang minat geme bola apa kata kalian mencuba menangi  tiket Win a trip to Rio! manalah tahu untung-untung boleh watching the finals LIVE in Brazil 🙂 Bukan senang abang nak dapat tiket pecuma ini yer tak.

New Even Better Esscence Lotion khaskan untuk wanita yang mengalami lingkaran gelap di sekitar mata dan memperbaharuhi  ton kulit wajah agar nampak lebih bercahaya dan sekata.

Idea mudah untuk jana duit dari rumah sambil gelak sakan

CPUV Campaigns Nuffnang 5 & 7_2014. Untuk target tahun ini gua mesti dapatkan 30 kempen dari mereka hii..paling TAMAK mahu 50 CPUV. Sorry Mr Titan gua pinjam ayat lu kejep boleh haa. Insyallah kalau di izinkanNYA.

Pstt..korang jangan lupa klik kuiz Yes 4G World Cup dan Down Dolce MMP kat atas tu yer. New Even Better Esscence Lotion  untuk lebih cantik dan sihat terjah jangan tidak banyak produk kecantikan baru di perkenalkan.

Love ketat dengan Nuffnang!

Sampai berjumpa lagi daa..  😉

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

37 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 5 & 7_2014”

  1. suhairi alias

    Apr 16. 2014

    masyuk lah ni. haha

    Reply to this comment
  2. Fiza Rahman

    Apr 16. 2014

    Masyukkkk…Tahniah.

    Jentik downy & libresse ☺

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Apr 16. 2014

    Tanniah 3 CPUV sekali masuk. Murah rezeki.

    Reply to this comment
  4. sop

    Apr 16. 2014

    tahniah yer
    nampaknya nuffnang makin syg tu… huhu

    Reply to this comment
  5. nOesuhaimi

    Apr 16. 2014

    wahhhh….meriah tu…tahniah suri….

    Reply to this comment
  6. onlajer

    Apr 16. 2014

    hola saya baru masuk yang kedua untuk tahun ini

    Reply to this comment
  7. faizal

    Apr 16. 2014

    tahniah dan tahniah..

    Reply to this comment
  8. KesumaAngsana

    Apr 16. 2014

    wah tahniah .. byk tu.. clik2 nuffnagx2 for u yer

    Reply to this comment
  9. Khairul Zamri

    Apr 16. 2014

    Tahniah yea kak semoga semakin rumah rezeki 🙂

    Reply to this comment
  10. ajumohit

    Apr 16. 2014

    tahniah suri, wahh masyukkk

    Reply to this comment
  11. Denaihati

    Apr 16. 2014

    tahniah. boleh belanja kawan-kawan semua cendol semangkuk-dua…

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 16. 2014

      kalau boleh saya homemade sahaja hee….jajan nak tak ahaks 😉 ada rezeki best juga ya

      Reply to this comment
  12. Raudzah

    Apr 16. 2014

    Wah banyaknya…tahniah dear..

    Reply to this comment
  13. Raudzah

    Apr 16. 2014

    Belly & Redcross for you..

    Reply to this comment
  14. puteri kasih

    Apr 17. 2014

    wah sahabat saya terus dapat tiga yer…tahniah. Semoga makin murah rezeki.

    Untuk bulan april ni puteri belum dapat lagi.

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 17. 2014

      syukur. tak jangkakan tapi dah dapat terus semyum macma dapat makan free rasanya 🙂

      sabarlah akan dapat punya

      Reply to this comment
  15. puteri kasih

    Apr 17. 2014

    rio, digi dan downy untuk suri…ketuk dulu baru komen…hehehe 🙂

    Reply to this comment
  16. hafiz

    Apr 17. 2014

    Powerlah blog ni asyik dapat je cpuv je…tahniah

    Reply to this comment
  17. Ammar

    Apr 18. 2014

    Mesti mahal iklan CPUV ni kan?

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 18. 2014

      apa yang mahalnya hee…syukur kalau dapat setahun keluar cek dah cukup membahagiakan

      Reply to this comment
  18. anif

    Apr 18. 2014

    Jarang-jarang dengar sekarang ni. Apa pun tahniah! Bertambah rezeki. 🙂

    Reply to this comment
  19. profhariz

    Apr 21. 2014

    Dulu tak pasang dan kini pasang semula. Hehehe

    Reply to this comment

Leave a Reply