Quilling Paper Sale Cahayacinta.com

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Jika anda rasa seakan pernah melihat kad quilling paper ini sila beri tahu di mana anda pernah menemuinya. Ini salah satu kad quilling yang berjaya Suri buat dalam bulan lepas. Makanya jika anda serius pembeli ambillah peluang ini untuk rebut edisi Quilling Paper Sale dari Cahayacinta.com ๐Ÿ™‚

Kad Quilling Paper

Kad Quilling Paper

Quilling Paper Sale Cahayacinta.com sudah lama Suri usahakan cuma penghujung tahun lepas hanya berani try dan bagi kawan-kawan katanya puas hati malah ada juga sebahagian Suri buat untuk koleksi sendiri.

Bagi pada si dia pun ok juga ini

Bagi pada si dia pun ok juga ini

Inilah dia bila sudah berkerja keras membuatnya rasa sayang pula nak di jualkan uhuk..tapi tak mengapalah just tutup matalah kalau-kalau ada yang berkenan amin.

Nak Buka Butik Sendiri? Ini Jawapannya

muka keseluruhan kad quilling

gambar jarak jauh_ muka keseluruhan kad quilling suri

Quilling Paper Sale Cahayacinta.com untuk makluman berminat bolehlah dapatkan butiran lanjut sini untuk pertanyaan ini

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

31 Responses to “Quilling Paper Sale Cahayacinta.com”

  1. Raudzah

    Apr 15. 2014

    Salam Selasa Suri..cantik card tu..tapi kita suka bunga yang lebih kecil.jangan marah ya..he..he

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 15. 2014

      kerja mudah sahaja tu boleh2 ๐Ÿ™‚ pelanggan punya citarasa lebih di hormati ๐Ÿ˜‰

      Reply to this comment
  2. Raudzah

    Apr 15. 2014

    Isi dua tabung untuk suri..

    Reply to this comment
  3. hafizmd

    Apr 15. 2014

    Usaha berterusan insyaAllah puas hati

    Reply to this comment
  4. ema

    Apr 15. 2014

    tangan berseni suri ni..cantik.

    Reply to this comment
  5. akubiomed

    Apr 15. 2014

    Cantik sentuhan Suri. Boleh dikomersialkan sudah nih.

    Reply to this comment
  6. KesumaAngsana

    Apr 15. 2014

    menarik tu suri… done nuffnangx2 kat sini

    Reply to this comment
  7. Myra Jay

    Apr 15. 2014

    Kalau tangan kreatip apa saja yg buat mesti cantik.

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 16. 2014

      tidak juga sis myra semua gara2 ikut mood dan kelapangan kalau taka da yang mengganggu hee.

      Reply to this comment
  8. bimbel online

    Apr 15. 2014

    i like a big flower

    visit our link
    http://www.ilmci.com

    Reply to this comment
  9. Denaihati

    Apr 15. 2014

    meamng cantiklah, usaha yang berbaloi ni mesti ramai yang minat..

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Apr 15. 2014

    memang cantik kad tu..suri memang kreatif ๐Ÿ™‚

    Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Apr 15. 2014

    colgate, rio dan clinique untuk suri…meriahkan malam ni ๐Ÿ™‚

    Reply to this comment
  12. Anim

    Apr 15. 2014

    saya sedang memikirkan, apa yang boleh saya buat dengan kad itu sebab sangat cantik

    p/s saya dah masukkan blog cahaya dalam bloglist saya:-))

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 16. 2014

      terima kasih. kad itu kosng boleh tambah abjad apa mau di isi.kalau nak kad ucapab hari lahir, ulangtahun, perpisahan, naik pangkat, bagi pda kawan, kekasih, utk ucapan kad kwn dpt bby, ucapan terima kasih semua boleh.

      pilih warna, saiz dan design saya akan buatkan ๐Ÿ˜‰

      p/s terharu ๐Ÿ™‚

      Reply to this comment
  13. Fiza Rahman

    Apr 16. 2014

    Cantiklah. Tgn seni โ˜บ

    Reply to this comment
  14. Ismail N

    Apr 18. 2014

    Hebat dan menarik. Ada bakat seni lah. Kawe tak lah into mende2 ni. Tapi akan bgtau lah kawan2 yg suka benda2 mcm ni kalau diaorg minat. Keep up the good job.

    Reply to this comment
  15. faizal

    Apr 18. 2014

    saya memang belum pernah lihat quilling paper sale. tapi nampak cantik

    Reply to this comment
  16. Ummi Hanie

    Apr 20. 2014

    wah ada sale lah

    ehh mcm pernah kulihat gambar paper quilling itu… ๐Ÿ˜‰

    Reply to this comment

Leave a Reply