CPUV Campaigns Nuffnang 3 & 4

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah…

HoYeah!!!

Hai awak..

Apa khbar? Minggu yang sungguh penat dan kelam-kabot macam awan bikin mahu turun sang hujanlah.

Ibarat sang juliet dari kayangan nak jumpa Mr romeo yang duduk di bumi haaa..

Sungguh penat dan mahu cari bantal rasanya. Hati lembut ini berasa cukup yakin kalau ada yang sudi memberi gua mahu tidur kejap..lalala..

CPUV Campaigns Nuffnang 3 & 4 menepek di belog Suri lagi. Ini salah satu perkara yang membuatkan hati hamba riang dan gembira. Bagai anak kecil berjaya mogok dengan si ayah

“nak mainan..nak mainan itu juga! nak juga!” haa..

Terima kasih Nuffnang atas 2 kempen CPUV McDonald’s dua perasa ayam yang mantap. Kalau korang rasa belum mencuba salah satu menu kornag wajib cuba eh. Lepas itu pastikan satu air fresh oren oder untuk Suri haa.

Terima kasih Nuffnang selang dua hari my poket doremon Suri bertambah kembali sebab dapat satu lagi kempen CPUV Tesco online. Jika korang rasa malas untuk keluar rumah persilakan membeli barang secara atas talian ok.

Terima kasih dan sayang sama  Nuffnang dan pihak pengiklanan sebab sudi memberikan iklan sungguh terbaik dalam blog comel kasayanganku ini.

Untuk pembaca setia dan blogger berminat nak tahu ayuh picit dia sampai lebam ahaks. Daa Suri nak pi sesuatu tempat kejap nanti ada masa Suri akan kongsikan cerita misteri itu dalam belog ini lagi ye.

Ho..hoyeah 😉

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

47 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 3 & 4”

  1. Kisah Si Dairy

    Mar 22. 2014

    alhamdulillah…Nuffnang bermurah hati nak bagi pada blogger…

    Reply to this comment
  2. akubiomed

    Mar 22. 2014

    Wah banyak dapat CPUV. Minta sedikit boleh? 🙂

    Reply to this comment
  3. MaMaRey

    Mar 22. 2014

    Alhamdulillah..murah rezeki suri..tahniah ya..

    Reply to this comment
  4. Raudzah

    Mar 22. 2014

    VISA & VISA & Mac D for you…

    Reply to this comment
  5. Farid Laham

    Mar 22. 2014

    wah macam best aje dpt cpuv ni…

    Reply to this comment
  6. Mizz Aiza

    Mar 22. 2014

    tahniah suri.. banyak cpuv suri dapat.. aiza langsung tak dapat yang baru..

    Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Mar 22. 2014

    agaknya nuff tak sukakan blog aiza kot.. blog orang lain dia bagi sampai 5 cpuv..

    Reply to this comment
  8. cik lisa

    Mar 22. 2014

    Alhamdulillah, semoga dimurahkan lagi rezeki ye kak suri 😉

    Reply to this comment
  9. Ammar

    Mar 23. 2014

    Tak pernah lagi dapat kempen CPUV ni. Mesti banyak earningnya kan?

    Reply to this comment
  10. Alynn

    Mar 23. 2014

    eh…eh..byknye CPUV Suri.. baik hati nuffnang ni kan…ramai gak dengar dpt adiah dr nuffnang ni…Alhamdulillah… 🙂

    Reply to this comment
  11. Sis Vee

    Mar 23. 2014

    alhamdulillah . sis tambah lag rezeki mcd …

    Reply to this comment
  12. Hafizul

    Mar 23. 2014

    Hehe..semoga melekat lagi lama dan akan berterusan..aminn..terbaik la suri..

    Reply to this comment
  13. hafiz

    Mar 23. 2014

    Bagi tips macam mananak dapat cpuv tu

    Reply to this comment
  14. Pendekar Berkuda

    Mar 24. 2014

    Lama dah tak pakai nuffnang..

    Reply to this comment
  15. mselim3

    Mar 24. 2014

    Assalammualaikum… suri,

    wahh.. meriahnyer cpuv… bersemangat berblog kan… kena kasik tips nie..

    mselim3

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 29. 2014

      wsalam. saya tiada tips cuma update form sahaja lain jarang pula hantar tiket uh…

      Reply to this comment
  16. Mizz Aiza

    Mar 24. 2014

    insya-Allah aiza singgah lagi kalau ada tabung yang best..

    Reply to this comment
  17. Afiq

    Mar 25. 2014

    Sangat lama tinggalkan Nuffnang, rasanya last 2010 hehe. Lepas tu guna komli kejap, then dah tak guna iklan di blog hehe

    Reply to this comment
  18. Fiza Rahman

    Mar 25. 2014

    Tahniah ☺

    Reply to this comment
  19. ema

    Mar 25. 2014

    Alhamdulillah…

    Reply to this comment
  20. profhariz

    Mar 26. 2014

    Sayang betul nuffnang dengan blog akak ye.. 🙂

    Reply to this comment
  21. Bahrain

    Mar 26. 2014

    Tahniah!, rezeki tu.

    Reply to this comment
  22. Wafi

    Mar 26. 2014

    Saya dah tak boleh pasang nuffnang

    Reply to this comment
  23. hafizmd

    Mar 28. 2014

    Tahniah suri!

    Blog ambe dah lama takde nuff ni sbb lama sangat takde cpuv…so ambe buang terus…

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 28. 2014

      alhamdulillah memang perasan tapi baru tahu apa sebab bro tak pakai hoo…cari iklan lain boleh jugakan

      Reply to this comment
  24. Mizz Aiza

    Mar 28. 2014

    memang masyuk la suri.. kalau tak disebabkan cpc (klik) memang aiza ingat nak buang terus iklan nuffnnag dari blog aiza… hehe.. menabung 3kali digi, 3kali ford untuk suri.. salam jumaat.. 😀

    Reply to this comment
  25. rossaimi

    Mar 28. 2014

    Nampaknya semakin sayang nuffnang kat suri.

    Reply to this comment
  26. Motivator Kota Malang

    Apr 01. 2014

    trimakasih atas artikelnya yang berjudul ” cpuv campaigns nuffnang ”
    sangat bermanfaat sekali buat saya dan keren sekali postingannya

    Reply to this comment
  27. Myra Jay

    Apr 01. 2014

    Tahniah Suri 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply