CPUV Campaigns Nuffnang 2/2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah yahoo! hoo Yeah.. CPUV Campaigns Nuffnang ke 2/2014 bertambah lagi.  Terima kasih untuk  iklan  LINE Shopping yang terlalu comel dan kelakar  kerana sudi menapak di belog ini 🙂

Ikutkan Suri mendapat tiga CPUV tapi Suri tak kira pun Xaxis #0135 (3) iklan apa entah huhu.. Suri sendiri pun kurang pasti tapi sepenuh hati yakin earning wujud dan masyuk 😉

Nuffnang dan LINE Shopping memag best jomlah buat duit dalam belog kalau nak anda boleh daftar sini.

Macam ini ada canlah upkan kerajinan menulis entri lagi dan lagi ahaks 😉

Untuk rakan blogger dan kenalan lain yuk klik LINE Shopping di sana ada sesuatu yang menarik sedang menanti anda! tembak dan picit yer. Thnks.

Love u Nuffnang! harap akan ada iklan lebih best bergolek dan menyerlah lebih biasa di sini lagi.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

44 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 2/2014”

  1. Hafizul

    Mar 13. 2014

    Hehe..tahniah la..bukan senang nak dapat ni..kan???

    Reply to this comment
  2. Mizz Aiza

    Mar 13. 2014

    alhamdulillah.. tahniah suri.. sekarang ni cpuv susah sagat nak melekat di blog aiza..

    Reply to this comment
  3. saimi

    Mar 13. 2014

    Tahniah suri kerana masih setia bersama nuffnang.

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 13. 2014

      alhadulillah 2009 sekarang masih setia. nak tukar rasa belum berfikir lagi.wahualam.

      Reply to this comment
  4. Time Traveller

    Mar 13. 2014

    Best la.. dapat CPUV ni… kita pernah sekali jer dapat..
    BTW yang Xaxis tu apa benda yer??? yang itu kita dapat memang banyak .. :((

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 15. 2014

      alhamdulillah .boleh jer dapat cuma kena rain berhubung dengan mereka 😉

      entahlah saya tak berapa pasti huhu..tapi benar ada jumlah rm tercatat di situ kan 😉 syukur

      Reply to this comment
  5. Fiza Rahman

    Mar 13. 2014

    Alhamdulillah…tahniah.

    Reply to this comment
  6. Fazri

    Mar 13. 2014

    Selamat… Harus daftar Line ya ? Link daftarnya Error 404

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Mar 13. 2014

    tahniah suri.. 🙂

    sekarang ni line tak ada…tapi sebelum pergi belajar kat inti, gosok gigi dengan colgate dulu yer 🙂

    Reply to this comment
  8. Sis Vee

    Mar 13. 2014

    alhmadulillah … xaxis tu anggap jer la nuff nak beri derma … saya beri kempen colgate dgn inti kat sini …

    Reply to this comment
  9. Norhasniza Khalid

    Mar 13. 2014

    tahniah, singgah kali pertama di sini..

    Reply to this comment
  10. Myra Jay

    Mar 13. 2014

    Tahniah ye 🙂

    Dan ianya push factor untuk terus berblog kan 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 13. 2014

      terima kasih myra 🙂 ..

      bila minat ada seiring jugalah nak dapat income dengan duit melalui blog 😉

      Reply to this comment
  11. hafiz

    Mar 13. 2014

    Power betul blog selalu dapat cpuv

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 13. 2014

      mana adahafiz ia sedang sahaja baru sahaja dua bukan berderet pun.syukurlah walaupun hadap blog sebab suka dan hobi

      Reply to this comment
  12. Aku Penghibur

    Mar 13. 2014

    alhamdulilah , tahniah !!

    Reply to this comment
  13. Raudzah

    Mar 13. 2014

    Tahniah Dear..Rezeki tu…INTI & Rise of method for you!!!!

    Reply to this comment
  14. Aqilah Azmi

    Mar 13. 2014

    wah wah wah tahniahhh hehehehhehee

    Reply to this comment
  15. ajumohit

    Mar 14. 2014

    tahniah suri, nmpk skrg nuff baik hati bg cpuv kan, masyukk

    Reply to this comment
  16. motivator kota malang

    Mar 14. 2014

    terimakasih untuk artikelnya salam kenal

    Reply to this comment
  17. Time Traveller

    Mar 14. 2014

    Rasa macam dah datang semalam.. dah komen tapi tak ada.. tak pe la datang lagi menabung 😀

    Btw Tahniah la dapat CPUV 😀

    Reply to this comment
  18. Khairul Zamri

    Mar 14. 2014

    Tahniah kak lepas ni saya pulak yang hidupkan Nuffnang hehe

    Reply to this comment
  19. zool

    Mar 14. 2014

    traffik baik, mudah le CPUV masuk

    Reply to this comment
  20. cik lisa

    Mar 15. 2014

    wah seronoknya, taniah kak. hehe chayok chayok!

    Reply to this comment
  21. akubiomed

    Mar 15. 2014

    Makin banyak CPUV melekat di blog Suri. Tanniah.

    Reply to this comment
  22. profhariz

    Mar 16. 2014

    Saya dah frust dengan NN 🙁

    Reply to this comment
  23. faizal

    Mar 19. 2014

    tahniah diucapkan

    Reply to this comment
  24. Sop

    Mar 23. 2014

    tahniah suri
    bukan mudah nak dpt skrg 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply