NIVEA In-Shower Skin Conditioner

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

NIVEA In-Shower Skin Conditioner losyen badan bilas merupakan satu revolusi terbaru produk keluaran dari NIVEA. Pernahkah anda mencuba kalau mahu ayuh dapatkan produk ini Tesco, Giant, Aeon, Watsons atau mana-mana pusat membeli-belah berdekatan dengan hanya sebotol 250ml berharga  RM16.90!

Serius ini adalah pengalaman pertama menggunakan NIVEA In-Shower Skin Conditioner kerana:

  • NIVEA In-Shower Skin Conditioner dapat memperbaiki tisu kulit suri yang sering rosak terutama bahagian tapak kaki.
  • NIVEA In-Shower Skin Conditioner digunakan untuk mendapat kesimbangan kulit badan sering kusam.
  • NIVEA In-Shower Skin Conditioner membuatkan penggunaannya tidak merasa melekit tapi sebaliknya kembali licin, lembut di sentuh 🙂
  • NIVEA In-Shower Skin Conditioner bebas dari bahan radiasi pasti semulajadi 😉

Cara dan Panduan menggunakan Nivea in-shower skin condition:-

Basahkan badan/ tangan anda dengan air, gunakan sabun mandi terlebih dahulu

Basahkan badan/ tangan anda dengan air, gunakan sabun mandi terlebih dahulu

bilas baki sabun sehingga bersih

bilas baki sabun sehingga bersih

1) Basahkan seluruh badan anda dengan air. Gunakan sabun mandi yang selalu anda gunakan dan gosokkan di seluruh badan dan kemudian bilaskan ia dengan air biasa dengan secukupnya untuk menanggalkan buih sabun tadi.

Picit Nivea in-shower skin condition

Picit Nivea in-shower skin condition

Sapukan Nivea in-shower skin condition pada seluruh tapak tangan / badan

Sapukan Nivea in-shower skin condition pada seluruh tapak tangan / badan

2) Gunakan Nivea in-shower skin condition dan “picitkan sedikit” di atas tapak tangan dan”sapukan” ia di sekeliling tubuh badan anda sepertinya anda menggosok sabuh biasa tadi.

Bilaslah tangan/ badan anda untuk menanggalkan Nivea in-shower skin condition

Bilaslah tangan/ badan anda untuk menanggalkan Nivea in-shower skin condition

3) Apabila telah selesai anda basahkan tubuh anda sekali lagi bagi tujuan “membilas” Nivea in-shower skin condition untuk mendapatkan hasil kecerahan kulit yang licin dan lembut.

Tara!!! Inilah hasilnya

Tara!!! Inilah hasilnya NIVEA In-Shower Skin Conditioner

4) Selepas selesai menggunakan Nivea in-shower skin condition jangan lupa kita boleh bersiap sedia untuk memakai pakaian yang cantik dan  keluar bersiar-siar!

Apa lagi jika anda  seorang yang sering aktif dengan kerja luar pasti lokasi seperti spa menjadi salah satu pilihan utama untuk merehatkan tubuh dan menjaga kecantikan kulit. NIVEA In-Shower Skin Conditioner  adakah salah satu cara PANTAS untuk anda lakukannya!

10 sebab tanda-tanda kulit anda kering wajib menggunakan NIVEA In-Shower Skin Conditione:-

  1. Flaky
  2. Itchy
  3. Uneven
  4. Scratched
  5. Rough
  6. Cracked
  7. Stressed
  8. Dull
  9. Peeling
  10. Tight

Mahu kelihatan  seksi seperti Suri jom lebih terjah di bawah:-

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

27 Responses to “NIVEA In-Shower Skin Conditioner”

  1. akubiomed

    Mar 10. 2014

    Lepas guna kulit akan menjadi lembut mulus.

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 10. 2014

      ini cara nak lembut tangan sebab keras “bertukang” a.k.a masak seharian di dapur..

      Reply to this comment
  2. Raudzah

    Mar 10. 2014

    Salam Suri..Kita datang ziarah ni tau..rindu kita ya..he..he ..Nway dua hari balik kampung. line tak ok. So aktiviti berblogging terpaksa di kurangkan. Kecuali untuk updates artikel..

    Apa-apa pun kita dah lama guna nevia cream ni..memang ok untuk my skin…moist gitu…

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 10. 2014

      yelah kita bz haa..saje tanya sb tak ada bagi tahu balik ke kg waa….patut diam jer hii..

      memamg bagus sis saya guna untuk badan dan tangan katanya lembut dan tidak melekit 😉

      Reply to this comment
  3. Sis Vee

    Mar 10. 2014

    assalamualaikum suri … dah sihat yer … saya gunakan nivea utk body lotion . klu mandi saya dah biasa guna sabun mandi susu kambing HR … ni visa kasi suri lembut hati … wink wink

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 11. 2014

      wsalam.syukur kurang sedikit dari hari sabtu memang serabut jugalah.thnks.

      ya bagus guna mana tahu ada serasi kita teruskan sahaja ya tak.

      Reply to this comment
  4. Mizz Aiza

    Mar 10. 2014

    dulu-dulu pernah guna losyen nivea, tapi lepas rasa gatal kulit aiza terus aiza berhenti guna.. kulit aiza ni mengada-ngada sikit kot..

    Reply to this comment
  5. kakiblog

    Mar 10. 2014

    ini entri berbayar ke suri..? kalau berbayar ada masyuk tu!

    Reply to this comment
  6. Hafizul

    Mar 10. 2014

    Emm isteri pun ada pakai gak produk ni..hehe

    Reply to this comment
  7. suriaamanda

    Mar 11. 2014

    macam best jer ni…lama dah x pakai product nivea ni….

    Reply to this comment
  8. puteri kasih

    Mar 11. 2014

    puteri lom pernah guna nivea shower condition ni suri, tapi lepas baca review suri ni macam best je..nanti nak juga cuba 🙂

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Mar 11. 2014

    cuma ada 3 ekor burung biru sahaja yang berterbangan ke sana sini

    Reply to this comment
  10. hafizmd

    Mar 11. 2014

    Nampaknya, kalau nak tgn lembut mulus…boleh guna nivea ni…

    Reply to this comment
  11. AUC

    Mar 11. 2014

    nak cuba jg lah 🙂

    Reply to this comment
  12. cikgu naman

    Mar 12. 2014

    salam..

    terdetik jugak nak masuk contest ni..tapi bila tengok video tu rasanya sebagai Islam sangat tak sesuai kita masukkan..

    so tak jadi masuklah saya…;)

    p/s : baru perasan rupanya puan suri di meja aritu

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 13. 2014

      wsalam itu sebab saya masuk saat akhir. baisalah ornag nak promte depa akan masuk link inklan ut dah macam satu syarat. ini akan tutup contetsnya.saya jangka hari senin saya buang link youtube dan gambar perempuan iklan itu.

      kita ada pilihan itu harus buatkan 😉 terima kasih cikgu

      p/s:cikgu macam terikat satu dua tempat heee..nak tegur rasa segan

      Reply to this comment
  13. motivator kota malang

    Mar 14. 2014

    wah terimakasih ya informasihnya akan insayaallah akan saya coba

    Reply to this comment

Leave a Reply