Persediaan Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Persediaan Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 merupakan detik yang amat ramai di nantikan oleh semua blogger yang bergiat dalam dunia blogging. Hari yang di tunggu bakal menjagah satu hari sahaja lagi. Apakah perasaan anda pada ketika ini.

Berikut antara cadangan yang di sarankan untuk persediaan awal sebelum  ke majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014.

  • Tidurlah lebih awal dan jangan lupa set jam anda pada waktu yang di tetapkan.
  • Datanglah lebih awal tiga puluh minit dari masa yang di tetapkan. Sekiranya anda rasa tidak biasa dengan laluan di sana apa kata hari ini cubalah ambil kesempatan untuk pusing-pusing ke kawasan Saloma Restaurant itu nak mudah bawa sekali gprs harap-harap dapat membantu.
  • Gosok baju dan tudung anda yang cantik itu lebih awal supaya anda tidak akan berasa terkejar-kejar sebaliknya anda akan lebih bersedia pada hari tersebut.
  • Silalah bawa telekung untuk mengelakkan anda menunggu giliran semasa solat.
  • Bawalah kamera, telefon tangan, ipad, tab, tempat mengecas telefon bimbit dan power bank untuk jangka masa panjang kemungkinan akan ada detik indah wajar dirakamkan di sana.
  • Anda seorang yang aktif berniaga di laman sensawang amatlah  di galakkan membawa kad perniagaan sekali.
  • Bawalah wang yang secukupnya kemungkinan ada cenderati atau produk menarik jual sana.

Sebenarnya tidak kisah apa sahaja majlis yang anda ingin hadiri yang penting persiapan awal persediaan seperti majlis sepetang bersama blogger &yeo’s 2014 ini bertujuan membantu melancarkan perjalanan anda dengan lebih tersusun dan menjadi lebih baik lagi.

Moga-moga perkongsian yang tidak seberapa ini akan menceriakan majlis perjumpaan mega blogger asia tenggara sesama kita kelak.

Semoga kita akan berjumpa di sana 😉

 Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

30 Responses to “Persediaan Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014”

  1. Hafizul

    Mar 07. 2014

    Selamat menimba ilmu..dan jangan lupa snap gambar banyak2 ekk lepas tu citer dalam blog..ye?hehe

    Reply to this comment
  2. hafizmd

    Mar 07. 2014

    wah…persediaan rapi ni.. =) nice tipslah

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 07. 2014

      Oh lupa sebelum keluar rumah jangan lupa sarapan pagi@ alas perut dulu.hrp bro telah bersedia 😀

      Reply to this comment
  3. saimi

    Mar 08. 2014

    Suri pergi yer majlis sepetang bersama blogger. Semoga banyak dapat ilmu.

    Reply to this comment
  4. Mizz Aiza

    Mar 08. 2014

    bagus betul suri buat persediaan.. semoga suri terus success.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 09. 2014

      sebab selalu biasa kena buat semakan sebelum jenis pelupa sahaja heee

      Reply to this comment
      • Mizz Aiza

        Mar 09. 2014

        tentu meriah event SBB tu semalam kan.. suri buat la entri mengenai event itu..

        Reply to this comment
        • Suri

          Mar 11. 2014

          sbb 2014 boleh tapi mungkin agak lewat sikit. sebab tengah susun entri ada tengah run tapi tarikh due nak tutup. Insyallah pasti akan suri kongsikan jangan risau ya

          Reply to this comment
  5. Kisah Si Dairy

    Mar 08. 2014

    persediaan awal mengelakkan berlakunya kejadian yang tidak diigini..

    Reply to this comment
  6. Sis Vee

    Mar 08. 2014

    semoga enjoy di sana . enjoylah dgn laneige , uni of london dan line shopping pemberian drp sis .

    Reply to this comment
  7. Raudzah

    Mar 08. 2014

    Selamat ber “gathering” untuk semua….

    Reply to this comment
  8. puteri kasih

    Mar 08. 2014

    jangan lupa kongsi cerita dan gambar nanti yer… 🙂

    nanti lepas gathering singgah di inti yer 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 11. 2014

      insyallah saya akan buat cuma lambat sikit hee… jangan mare yer…

      oklah jumpa kt sana 🙂

      Reply to this comment
  9. Arif Jemali

    Mar 09. 2014

    Im table no. 10 🙂
    Visit

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 09. 2014

      haa..si kacak sebelah saya sudah datang 🙂 tahniah untuk kemenangan yeos tu dalam diam2 eh..

      Reply to this comment
  10. W.R

    Mar 09. 2014

    peluang terbaik menambah ukhwah blogger….:) all the best

    Reply to this comment
  11. ajumohit

    Mar 09. 2014

    dah jumpa suri, comel dan cantik oranngnya 😉

    Reply to this comment
  12. akubiomed

    Mar 09. 2014

    Akhirnya dapat jumpa pemilik Cahaya Cinta. 🙂

    Reply to this comment
  13. Ismail N

    Mar 11. 2014

    Errk.. kita ada jumpa ke kat sana masa SBB itu hari? Maaf kalau kawe tak sedar. Kawe ni mmg malu-malu kucing di real world. Kat internet ni je lah nampak berani sikit 😀 Miowwww….

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 12. 2014

      ha saya nampak nak tegur lagi segan heee..bro ada menangkan? hiii biaslaah tu tak semua orang berani pemalu mestilah ada 😉

      Reply to this comment

Leave a Reply