CPUV Campaigns Nuffnang 1/2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah ini adalah CPUV Campaigns Nuffnang 1/2014 dari nuffnang. Permulaan yang baik sudah lama di tunggu-tunggu akhirnya menjelma. Target tahun lepas 20 CPUV telah berjaya di capai.

CPUV Campaigns Nuffnang 01_2014  visa travel happy

CPUV Campaigns Nuffnang 01_2014 visa travel happy

CPUV Campaigns Nuffnang 1/2014 sedang bergolek ini datangnya dari VISA . Visa card ini menawarkan beberapa peluang percutian yang menarik di beberapa lokasi panas yang wajib korang kunjungi. Jangan lupa mereka juga turut menawarkan potogan harga terbaik di beberapa pusat membeli – belah terkenal.

Terima kasih nuffnang harap akan ada CPUV dan CPC yang melekat kuat di belog ini lama lagi. Love U ! Blogger cumil jomlah ketuk sekali dua aga..aga…thnks.

travel visa

travel visa

Apalagi jomlah terjah travel visa di sekitar belog ini. Harus ingat pelung datang hanya sekali. Sebelum terlambat ayuh sertai.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

48 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 1/2014”

  1. Raudzah

    Feb 25. 2014

    Congrats Suri…visa card tak ada..Medical weight ada..done for you!!!

    Reply to this comment
  2. Akmal Zaidi

    Feb 25. 2014

    tahniah,

    saya dah lama kecewa dgn nuffnang, try komli dapat pulak. haha

    jom la try komli, innity tak lepas2 dari dulu, traffic tak power lagi.

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 25. 2014

      terima kasih.

      saya masih setia lagi ada juga niat nak curang tapi bilalah gamaknya.nampak gaya ayat Akmal cam tak berjaya nak tarik saya sertai iklan lain tu hiii

      saya hanya mampu katakan insyallah 🙂

      Reply to this comment
  3. yumida

    Feb 25. 2014

    alhamdulillah kak..tahniah..rezeki
    moga akaun nuffnang beranak pinak..

    Reply to this comment
  4. Norasikin

    Feb 25. 2014

    Tahun ni CPUV mmg ada dpt beberapa keping tp tak sampai seposen. Ntah mana silapnya.

    Reply to this comment
  5. shahfir

    Feb 25. 2014

    rezeki diawal tahun nie..huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 25. 2014

      yarlah rezeki cukup bermakna supaya semagat berblog akan makin naik tingkat.thnks sahabat 😉

      Reply to this comment
  6. Hafizul

    Feb 25. 2014

    Ok..semoga melekat lagi lama yeahhh..haha

    Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Feb 25. 2014

    tahniah suri.. boleh pergi melancong nanti.. hehe.. tapi dia tak muncul sekarang.. jom pergi shopping barang kat ikea untuk daftar kat kolej inti.. 😀

    Reply to this comment
  8. encikarman

    Feb 25. 2014

    masyuk tuh… dengan nuff ni kena sabo byk2

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 25. 2014

      ya sabar saya dah sabar masuk serius sabar jana duit 3 tahun kebelakangan ini hasil tidak mengecewakan. kalau tak tahan sbaar dah lama cari iklan lain eh… 😉

      Reply to this comment
  9. hafiz

    Feb 25. 2014

    wah dapat juga, saya memang kecewa dgn N ni…

    Reply to this comment
  10. Bahrain

    Feb 25. 2014

    Rezeki datang bergolek. hehe

    Reply to this comment
  11. ema

    Feb 25. 2014

    moga lama ia bernari-nari di blog suri…hehehe

    Reply to this comment
  12. Sis Vee

    Feb 25. 2014

    tahniah ! time sis berkunjung ke blog nih , kempen sdg menyorok . malu – malu kucing agaknya .

    Reply to this comment
  13. puteri kasih

    Feb 25. 2014

    tahniah suri…kita dapat cpuv yang sama…jom kita pergi bercuti..hehe 🙂

    Reply to this comment
  14. puteri kasih

    Feb 25. 2014

    visa sudah ada mari kita belajar di inti pula 🙂

    Reply to this comment
  15. Kamil Salleh

    Feb 26. 2014

    Tahniah buat Suri, sepanjang hidup dgn Nuffnang ni, belum pernah dapat. Kini iklan tu dah dibuang. Tak mengharap rezeki drpdnya.

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 26. 2014

      alah bro klu tak lekat dengan nuff rasa masih banyak lagi iklan boleh cuba 😉 tengok mana satu serasi ya.

      Reply to this comment
  16. ajumohit

    Feb 26. 2014

    tahniah suri!!! wow weeeeeee!!!

    Reply to this comment
  17. Strider

    Feb 26. 2014

    congratulation…menabung visa kat sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Reply to this comment
  18. onlajer

    Feb 26. 2014

    tak boleh jadi nih , dah lama tak dapat be nuffnang

    Reply to this comment
  19. Raudzah

    Feb 27. 2014

    INTI for you!!! Congrats dear!!!

    Reply to this comment
  20. Fiza Rahman

    Feb 27. 2014

    Tahniah.

    Reply to this comment
  21. Myra Jay

    Feb 27. 2014

    Tahniah ye 🙂
    Moga masyukkk ;D

    Reply to this comment
  22. motivator kota malang

    Mar 01. 2014

    terimakasih untuk infonya salam kenal

    Reply to this comment
  23. Cikgu Bola

    Mar 02. 2014

    wah tahniah…:)

    Reply to this comment
  24. akubiomed

    Mar 04. 2014

    Tanniah, saya sudah lama kemarau CPUV. 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply