Kotak Ayat Pengasih Paling Tua Dan Mujarab

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Ayat pengasih paling tua, doa pengasih mujarab, ilmu guna-guna untuk suami, ayat pengasih mujarab, ayat pengasih memikat kekasih bukan di gunakan untuk memperbodohkan seseorang yang anda minati atau menarik hati pasangan suami ataupun isteri anda. Bukan. Bukan.

Jika anda menggunakan ayat pengasih paling tua dan mujarab seharusnya digunakan pada jalan baik bukan pada hala tuju yang salah maka ianya amatlah tidak di galakkan sama sekali. Apa lagi penggunaan kata-kata mantera pengasih seru nama dan jasad malalui sekeping gambar itu amat syirik.

Tahukah anda tidaklah sesukar mana untuk menangkap ayat pengasih cinta. sayang dan rindu perkara yang anda suka tapi biarlah berpada dan pergunakanlah pada  cara dan perbuatan yang betul mudah itu amat di galakkan.

Kotak Ayat Pengasih Paling Tua Dan Mujarab

Kotak Hati teady bear memang mudha di tawan. manusia?

Berikut adalah tips untuk menjerat ayat pengasih paling tua dan mujarab :-

Ikhlaskan hati

Untuk menerima seseorang itu seadanya. Ingat untuk menabur draf bait-bait cinta ataupun perhatian pada si dia lakukanlah secara ikhlas bukan kerana desakan harta,  balas dendam, menganiaya orang dan sebagainya.

Menawan hati pasangan

Buatlah sesuatu perkara untuk menawan hati si dia ataupun pasangan anda supaya si dia mudah memahami isi hati anda. Cubalah jangan menjadi seorang yang pendesak dan memaksa dalam sesebuah perhubungan.

Pencipta

Selalulah berdoa kepadanya untuk mendapatkan apa yang anda harapkan sukses. Insyallah. Tetapi andai kata ia bukan milik anda maka anda haruslah reda dengan segala ketentuan ilahi.

Ayat pengasih paling tua dan mujarab mudah di gunakan tapi untuk benar menjadi kenyataan dapatkannya lebih maklumat di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • ya lawa memeh orang suka tengok apa lagi encik suami ahaks..lawo sungguh isteri saya katanya dalam hati tapi bila cakap kat depan tak mau..

   malu atau malas katanya…:P

  • ya sudah tentu itu salah satu iteam wajib ada dalam menu kebahagian rumah tangga. lagi mantap untuk persediaan awal dan untuk atas masalah percintaan rumah tangga boleh dapat tawaran hebat di ebook atas 🙂

  • ya kalau bagus gunakan cara islam sepenuhnya bukan jampi serapah mengarut tu.
   usaha lebih baik dari kita tak ada usaha untuk memulihkan hubungan sampai bila-bila ia tak aka berakhirkan.

   siapa lagi yang nak selamatkan hubungan kalau diri kita. nak tunggu orang lain ..pihak ketiga ..jangan..jangan…