Segmen BLOGLIST walkstatic.blogspot.com

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Sengaja mencari artikel untuk di sertai bagi mengisi masa lapang sementara menunggu resepi sup sayur suhun & fucuk lembut untuk buat  makanan tengahari kami. Hari ini Suri merajinkan di menyertai Segmen BLOGLIST walkstatic.blogspot.com anjuran gadis korea comel Precious Cla

  • walkstatic.blogspot merupakan sebuah belog personal. Bila bercerita tentang blog peribadi satu perkara yang  amat saya suka kerana ia banyak mencerita pengalaman dan dairy si penulis itu sendiri. Jadi bagsulah blog seperti ini wajib FOLLOW di jadikan senarai HARUS singgah.
Segmen BLOGLIST walkstatic blogspot.com

Segmen BLOGLIST walkstatic blogspot.com

  • Terlalu suka gambar sticker couple atas sebab itu aku terjoint haaa. Boleh? Kamu orang jangan tanya itu filem apa memeh Suri tidak tahu. Rasanya owner blog buat segmen ini lebih arif lalala…
  • Mudah nak buat duit kalau sebahagian entri dalam blog terselit keyword SEO . Yahooo! mesti akan banyak syarikat iklan akan bersusun nak berkerjasama dengan blog. Itu tidak mustahil “tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu“.

Pstt..Jika anda rasa seorang yang rajin update blog maka anda harus sertai Segmen BLOGLIST walkstatic.blogspot.com jom, jom tamabah kawan tambah ilmu 🙂

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

18 Responses to “Segmen BLOGLIST walkstatic.blogspot.com”

  1. kakiblog

    Feb 18. 2014

    ya..rasa terpanggil untuk join..

    Reply to this comment
  2. Mizz Aiza

    Feb 18. 2014

    selamat bersegmen.. 3 ekor burung biru untuk suri..

    Reply to this comment
  3. KesumaAngsana

    Feb 18. 2014

    Gd lcuk yer, rajin join segmen2 ni … done nuffngx2 kat sini !

    Reply to this comment
  4. Jamian Sarif

    Feb 18. 2014

    good luck dan selamat bersegmen…

    Reply to this comment
  5. raudzah

    Feb 18. 2014

    Selamat bersegmen Dear…

    Reply to this comment
  6. Wan Gerrard

    Feb 18. 2014

    awek korea, hmm cantik

    Reply to this comment
  7. akubiomed

    Feb 18. 2014

    Sweet betul gambar yang digunakan.

    Reply to this comment
  8. precious Cla

    Feb 18. 2014

    Terima kasih utk supportnya ! cheers & have a great day dear 

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Feb 18. 2014

    selamat bersegmen suri…ada burung biru dan nivea untuk suri di petang ni 🙂

    Reply to this comment
  10. Aku Penghibur

    Feb 18. 2014

    all the best,, selamat bersegmen

    Reply to this comment
  11. encikarman

    Feb 18. 2014

    elok sangat lah tuh, segmen ni best gak kan..

    Reply to this comment
  12. hafiz

    Feb 19. 2014

    selamat bersegmen wahai suri

    Reply to this comment
  13. Hafizul

    Feb 20. 2014

    Ok..ada masa nanti saya masuk..hehe

    Reply to this comment
  14. Norasikin

    Feb 20. 2014

    Amoi mana la pulak tu. Blog dia bahasa malaysia la pulak

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 25. 2014

      ha sesekali masa bosan ni keje sertai contest yang amat mudah dan tak peningkan kepala heee

      Reply to this comment
  15. Mizz Aiza

    Feb 25. 2014

    cun awek korea tu.. 😀

    Reply to this comment

Leave a Reply