1 Malaysia Book Voucher

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Pagi ini ada sesuatu perkara menarik yang sedang berlaku. Jom Klik ini berita sedang berjalan di belog saya. Jeng.jeng..jeng…berita hangat untuk pemegang Baucar Buku 1 Malaysia

A.k.a 1 Malaysia Book Voucher Belanjakan sebanyak RM250 BB1M di mana-mana kedai buku POPULAR dan mendapat baucar bernilai RM50 + 1-tahun Kad POPULAR PERCUMA* atau belanjakan sebanyak RM150 BB1M dan mendapat baucar bernilai RM10 + 1-tahun Kad POPULAR secara PERCUMA*

1 Malaysia Book Voucher.jpg

1 Malaysia Book Voucher.jpg


Anda juga berpeluang untuk memenangi 200 hadiah bernilai RM 70,000 dengan BB1M anda! Klik pada http://bit.ly/BB1MContest2014 untuk sertai sekarang!

Bermula 1 Februari hingga 31 Julai 2014

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

42 Responses to “1 Malaysia Book Voucher”

  1. Pakar Bagaimana

    Feb 17. 2014

    Menariknya tawaran tersebut, saya mesti cuba 🙂

    Reply to this comment
  2. Amat rugilah kalau pemegan baucer buku 1 Malaysia tidak menggunakannya untuk membeli buku yang berilmiah
    Kata pujangga buku itu seperti sarapan pagi mu untuk menempuh siang yang panjang dan malam yang sekejap

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 17. 2014

      Ya, benar kita ada anak-anak benda amat manfaat untuk mereka. harap mereka dapat berbelanjan dengan berhema.

      ya ilmu penyuluh kehidupan tanpa ilmu rugi kita sebab tak tahu nak borak tentang apa-apa perlu..rugikan 😉

      Reply to this comment
  3. Mizz Aiza

    Feb 17. 2014

    wah.. tawaran menarik tu suri.. 2kali burung biru, 1kali visa pergi melancong..

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 17. 2014

      yalah tapi saya dah pencen bab belajar sekolah rendah mengah ni.mujur blog tak ada hajat umur nak pencen haa..

      terima kasih ..akan membalas kembali kalau ada iklan lain, 😉

      Reply to this comment
  4. KesumaAngsana

    Feb 17. 2014

    tawaran yg bagus ni.. tq share yer.. done nuffnagx2 kat sini

    Reply to this comment
  5. Akmal Zaidi

    Feb 17. 2014

    Ada vaucher utk org dewasa tak? hehehe

    Reply to this comment
  6. ema

    Feb 17. 2014

    untung pelajar sekarang siap ada baucer…siapa ada baucer ni akak nak tumpang beli novel boleh tak?…hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 17. 2014

      dulu zaman kit amana ader..

      kalau ada anak boleh mamam or papa tumpang sekakaki heee..novel apa tu kaki novel ker hiiii

      Reply to this comment
  7. kakiblog

    Feb 17. 2014

    wow bagus juga tawaran ini..semoga memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan..

    Reply to this comment
  8. hafiz

    Feb 17. 2014

    rugi siapa yg layak tak join..

    Reply to this comment
  9. anif

    Feb 17. 2014

    Harap bagi yang layak gunakanlah ia dengan bijaksana 🙂

    Reply to this comment
  10. Hafizul

    Feb 17. 2014

    Ooo ada lagi ekk baucer ni.ingtkan dah tak ada..hehe

    Reply to this comment
  11. zara

    Feb 17. 2014

    waaabestla adik2 student semua..ni rase nak belajar semula ni..insyaAllah….

    Reply to this comment
  12. khairul asrol

    Feb 17. 2014

    bila tarikh voucher buku tu eh suri? nak jugak merasa. yang dulu dah dapat, buat beli external harddisk. hehe

    Reply to this comment
  13. yumida

    Feb 17. 2014

    wah beznye klo menang hadiah tu..20 hadiah tu….

    Reply to this comment
  14. Raudzah

    Feb 17. 2014

    last time dia orang beli magazine hiburan guna voucher ni..hmmm. Nak buat camne duit free ya!!!

    Reply to this comment
  15. Sis Vee

    Feb 17. 2014

    budak sekarang beruntung . macam2 bantuan ada … harap dapat manfaatkannya .

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 24. 2014

      saya dulu mana ada kena harap mak ayah jer selalu nak beli tak dapat pinjam perpustakaan jer

      Reply to this comment
  16. Myra Jay

    Feb 18. 2014

    Best jugak tawaran tu, tapi sayangnya MJ dah tak dapat 🙁
    Tapi tak pe boleh advice kawan2 😀

    Reply to this comment
  17. Mana nak dapat itu voucher wehhh?

    Reply to this comment
  18. puteri kasih

    Feb 18. 2014

    kalau dapat voucher cam ni..memang puteri lah orang paling happy dapat borong buku banyak banyak..haha

    Reply to this comment
  19. Norasikin

    Feb 20. 2014

    Setiap tahun saya menghabiskan beribu-ribu RM hanya untuk buku. Kalau buku rujukan omputeh, harga sampai ratus-ratus. Syoknya kalau guru pun tak dapat BB1M

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 24. 2014

      heee apa kata pelajar lebih memerlukan hee..setuju buku kena beli mahal itu dap pasti kalau murah kualiti isi kurnag mantap hu…

      Reply to this comment
  20. TehR

    Feb 22. 2014

    tak layak dapat voucher buku
    huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 24. 2014

      guru tak layak jangan sedih boleh beri galakan untuk mereka beli buku subjek penting mudha nak skor hiii

      Reply to this comment
  21. aishah

    Feb 22. 2014

    tgh tunggu dapat voucherrrr huhuh

    jemput singgah

    Reply to this comment

Leave a Reply