Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 (SBB 2014) kembali lagi. Di maklumkan majlis bersama blogger & yeo’s ini akan berlangsung Saloma Bistro di Jalan Ampang, pada 08 Mac 2014 bersamaan hari sabtu dari jam 10.00 pagi hingga 5.30 petang.

saloma bistro jalan ampang

saloma bistro jalan ampang

 

lokasi sepetang bersama blogger dan yeo's 2014

lokasi sepetang bersama blogger dan yeo’s 2014

Penaja utama bagi Majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 di taja oleh  yeo’s Malaysia.

yeo's the natural choice

yeo’s the natural choice

Untuk anjuran kali ketiga perjumpaan ini mempamerkan barisan ahli penel yang hebat dalam arena berblogging masing-masing:-

Panel sepetang bersama blogger dan yeos 2014

Panel sepetang bersama blogger dan yeos 2014

  • Ben Ashaari -Santai Ben Ashaari
  • Redmummy- Pencinta Merah Red Lover Diva
  • Shafie Bustan- Hartanah
  • Zarul Umbrella -The Singing Blogger

Untuk memeriahkan suasana sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 (SBB 2014) turut mengadakan mini cabutan bertuah yang pastinya hadiah ini mampu merundum jiwa:-

hadiah misteri sepetang bersama blogger dan yeos 2014

hadiah misteri sepetang bersama blogger dan yeo’s 2014

  • iPhone 5S x 3 unit
  • iPhoneC x 1 unit
  • Garmin Navigation system x 2 unit
  • Pakej percutian yang menari dan bermacam lagi

Masih tidak puas lagi dengan hadiah di atas nah selitkan juga hadiah untuk para pemenang mingguan dengan imbuan berupa wang tunai:-

  •  RM100.00 pada minggu pertama
  •  RM80.00 pada minggu kedua
  •  RM50.00 pada minggu ketiga
  •  RM20.00 pada minggu terakhir bulan Februari

Harga untuk yuran pendaftaran Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014 hanya rm20.00 sahaja. Pstt..jangan lupa setiap penyertaan anda berpeluang mendapatkan  sehelai t-shirt edisi dari goodie.

Jom daftar !

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Admin ada datang ke tidak haa..

..Ada blog

..Kalau rasa nak di kenali..

..Kalau ada masa baik pergi cari ilmu..

..Kalau rasa nak jana duit lebih amat-amat di galakkan.

..Masa inilah korang akan jadi bujang sekejap.. haaa.. 😉

..Luaskan pasaran blog anda dengan berkenalan dengan blogger yang pelbagai latar belkang.

Nak jumpa jomlah kalau nak ayuh cepat lengkapkan sini SBB2014 sebelum Jumlah kuato penuh!

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

48 Responses to “Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014”

  1. zool

    Feb 06. 2014

    terbaek tu.. tapi tak join rasanya

    Reply to this comment
  2. KesumaAngsana

    Feb 06. 2014

    KA mmg tk pernah join lagi lah… I pemalu orngnyer.. done nuffnang yer

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      haa asal pemalau kalau tulisan berani jer pi update inikan nak jumpa adeh… ok yang

      Reply to this comment
  3. Norasikin

    Feb 06. 2014

    Keje banyak la. Korek ilmu dari blog2 diaorg je la

    Reply to this comment
  4. cik tom

    Feb 06. 2014

    ciktom dh daftar pg td… sis pergi ke??

    Reply to this comment
  5. khairul asrol

    Feb 06. 2014

    insyaallah saya pergi kot nanti. kalau jadi lahh.

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      ah tak suka main tak tetap ni eh…haa..oklah tak der hal.tapi kalau boleh pergilah heeee

      Reply to this comment
  6. Syasya

    Feb 06. 2014

    wah mcam best jer.. Syasya teringin nak pergi tapi malu hehe…

    Reply to this comment
  7. Fiza Rahman

    Feb 06. 2014

    In syaa allah…akan ke sini nantu Suri gi ker?

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      cepat bagi no hp kat fb saya heeee.. boleh lebih ngeteh pas ni.si suri pemalu sikit orangnya haaaa 😉

      Reply to this comment
  8. Raudzah

    Feb 06. 2014

    Jom suri..nway suri kita tak adalah lagilah your address rumah. boleh email atau mess privately dekat G+ atau add blogsantai kat FB…boleg bg hari ni. In Shaa allah esok nak hantar utk semua orang. sorry ya..tersilap pandang..

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      he mana satu nak hantar ok sis comel..

      eh pergilah asyik jumpa kt belog je jemuh saya haaa

      Reply to this comment
  9. hafizmd

    Feb 06. 2014

    InsyaAllah sampai ke sana utk satu majlis ilmu dan rapatkan ukhwah =)

    Suri pergi ke tak?

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      rasanya macam pergi tapi tak kot eh mana satu eh..haaa.. adoi..ce semak ada tak ni senarai pendek..

      bro pi dengan sis F ker? heeee kalau meke pikir kasi tahu eh sebab tak ada tempat nak lepak bila sampai sana nnti waaaaa 😉

      Reply to this comment
  10. hafiz

    Feb 06. 2014

    pergi ke puan suri..

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 06. 2014

      habis semua jadual tolak tepi gara-gara sepetang bersama blogger..harap-harap pergilah ke tak pergi hiii 😉

      Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Feb 06. 2014

    pasti meriah nanti…suri pergi ke? 🙂

    Reply to this comment
  12. Strider

    Feb 06. 2014

    macam menarik…nanti kena check jadual dulu…location pun tak jauh dari rumah…hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Reply to this comment
  13. Ummi Hanie

    Feb 06. 2014

    semat dalam kalendar ketat 🙂

    gayanya mcm suri akan pergi ya? 😉

    Reply to this comment
  14. ema

    Feb 06. 2014

    suri pergi ke? akak tak tahu pergi tak tahun ni….sebab dah ada perancangan percutian ni…harap percutian ni tak jadi…hehehe…biarpun belum pasti pergi ke tidak..akak dah daftar pun…. kalau ada rezeki bolehlah jumpa di sana kan.

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 07. 2014

      pergi ke tak ni haa..jangan main-main tahu rm20.00 boleh kaya ilmu, kaya dengan rakan yang ramah kayau pula dengan cabutan heee..

      ada rezeki kita jumpa ya dak 😉

      Reply to this comment
  15. encikarman

    Feb 06. 2014

    tak pasti le aku…. kalau dekat2 rumah aku mesti pegi, kl nih malas nak masuk kl sebenarnya

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 07. 2014

      sebenarnya apa.. ok saya tak kisah asal nak beri tahu kalau tak datang rugu besar ni hee..tak lah seje usik.. 😉

      Reply to this comment
  16. Sis Vee

    Feb 06. 2014

    Ramai yg pergi nampaknya . Tu yg saya nampak kat fb . confirm meriah ni …

    Reply to this comment
  17. TehR

    Feb 06. 2014

    jauhnya tempat tu
    kalau la dekat2, mau juga menjenguk

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 07. 2014

      yalah kalau naik kapal lambat sampai naik kapal terbang ok lagi cepat dan laju 😉 ada rezeki masa boleh pergi nanti.jangan rasa sedih ya cikgu tehr

      Reply to this comment
  18. Alin Marlini

    Feb 07. 2014

    insyaAllah..jumpa disana ye

    Reply to this comment
  19. akubiomed

    Feb 08. 2014

    Saya sudah daftar dan belum pernah terlepas #SBB dari awal pengajuran. Harap dapat hadir #SBB2014

    Reply to this comment
  20. Jumpa di sana…sanaaaaaa…..

    Reply to this comment
  21. Mizz Aiza

    Feb 12. 2014

    mesti meriah event tu nanti.. nak isi tabung suri semua asyik keluar burung biru.. tangkap 3 ekor untuk suri..

    Reply to this comment
  22. Kaio

    Feb 16. 2014

    best ni! kami jadi photograher dan videographer rasmi untuk event SBB ni. nnt kita jumpa kat sana ye! follow instagram kami sbb akan ada live update! 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 16. 2014

      ya harap akan jumpa di sana nanti..tegur saya sb baru je dalam bidang ni heee ;)ye ker tahniah

      Reply to this comment
  23. Liniey Nor

    Feb 17. 2014

    bestnya sape dpt pergi 🙂

    Reply to this comment
  24. reezluv

    Feb 17. 2014

    kompem join..sape jumpa gua dapat la freegift dari gua plak..ehehe

    Reply to this comment

Leave a Reply