Cahayacinta.com Mesra Blogger 12_2013 & 01_2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah segmen penghargaan untuk blogger kembali. Jangan ada yang terkejut jika sebelum ini pendekatan tajuk yang biasa di gunakan  adalah blogger paling banyak cakap telah bertukar kepada Cahayacinta.com Mesra Blogger. 

Penghargaan bulan disember penghujung tahun 2013  ini di bawa sekali harung ke bulan januari berikutan atas masalah yang tidak dapat elakkan gara-gara jalan-jalan cari makan dan ini  huhu..

Cahayacinta.com Mesra Blogger 12_2013

Cahayacinta.com Mesra Blogger 12_2013

Nampaknya tembok ruangan top komen  Cahayacinta.com telah di pecah oleh sahabat Suri dari  Resep Kuliner Indonesia. Tahniah di ucapkan kepada beliau. Jika anda berminat ingin mencari sesuatu dari sumatera Suri sarankan gunakan rencah ini. Cubalah jejak Resep segala ilmu dan petuanya terdapat di sana. Seorang blogger yang ramah 😉 macam tuan blog ini jugalah ha..haaa

kita kawan

kita kawan

Cahayacinta.com Mesra Blogger 01_2014

Cahayacinta.com Mesra Blogger 01_2014

Blogger mesra ini di kenal dengan nama Mizz Aiza. Serius si dia masih belum berkahwin. Lain soalan boleh tanya tuan badan. Blog ini lebih berunsurkan perkongsian dan pengalamannya sendiri. Bab main tukar-tukar ini  sering mendapat perhatian dalam blognya. Berkenaan dengan entri yang di sandarkan pula simple dan agak santai.

Ayuh kawanku terjahlah dua orang sahabat baru Suri ini. Insyallah anda tidak akan rugi malah akan meluaskan backlink dan ilmu itukan lebih bagus.

Terima kasih dari Cahayacinta.com Mesra Blogger di atas dan untuk anda juga sering memberikan sokongan untuk menitik ilmu di sini. Tanpa anda siapalah saya.

Terima kasih top komen sekali lagi

Ada barang inginku beri

Tapi bukan hari ini

Tunggu dua minggu lagi

 ************************************

Dua hari badanku kurang sihat

Melihat belog ini aku terus semangat

Tapi sayang beberapa hari log ini tak dapat

Harap akan ada jalan penamat

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

37 Responses to “Cahayacinta.com Mesra Blogger 12_2013 & 01_2014”

  1. kakiblog

    Feb 02. 2014

    alamak KB belum cukup mesra lagi..

    Reply to this comment
  2. puteri kasih

    Feb 02. 2014

    tahniah kepada yang tersenarai…nampaknya puteri lebih mesra dibulan januari. Bulan disember kurang aktif berblog..hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2014

      ye saya tahu mesti sedang rancak dengan menggaait ayat tiap-tipa hari eh..

      thnks 😉 sebab ada juga masa ke sini

      Reply to this comment
  3. puteri kasih

    Feb 02. 2014

    hanya ada burung biru sahaja di blog suri..nanti puteri datang lagi ye 🙂

    Reply to this comment
  4. Manan Qayyim

    Feb 02. 2014

    nk jd lebih mesra pas ni… hehehe

    Reply to this comment
  5. zik

    Feb 02. 2014

    belum mampu untuk berentap..keh2… agak sibuk jugakla… huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2014

      alah zik tengok bola kt kedai mamak ker bukan boleh dapay capaian wifi secara percuma

      Reply to this comment
  6. Raudzah

    Feb 02. 2014

    Kita agak mesra disini ya..he..he..nway salam hujung minggu suri…

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2014

      ya sama-sama mesra di blog rakan-rakan 😉 insyallah ada masa boleh sahaja ya dak 😉

      Reply to this comment
  7. Hafizul

    Feb 02. 2014

    Emm bulan lepas banyak komitmen kot arah lain..haha..nak cuba dibulan ni pulak..lama dah tak dapat hadiah dari Suri..hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2014

      insyallah bro kalau saya sihat selalu lepak blog orang kalau diam tu haaa ak tm kena boom kita pi cuti haaa..kalau tak pun mood ke laut ke hee…

      insyallah yang sedang sahaja sebagai tanda ingatan dan suka-suka 😉

      Reply to this comment
  8. okje

    Feb 02. 2014

    Tahniah buat mereka….bila agaknya okje boleh pecahkan ruyung tu agaknya!

    Reply to this comment
  9. TehR

    Feb 02. 2014

    tahniah2
    blog ada masalah lagi ke, suri?
    tak nampak pula apa halnya

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2014

      ya yang komen hebat belaka pelbagai latar belakang ada itu best malah lebih mesra dari kawan selalu kita jumpa.

      ya pada hujung bulan januari. masalah badwith hu….

      Reply to this comment
  10. amiroulfaiz

    Feb 03. 2014

    Saya mesra, cuma sedikit saja. Hehe.. Baru nak mesra blogger semula. 😀

    Reply to this comment
  11. KesumaAngsana

    Feb 03. 2014

    tahniah buat aiza yer.. mmg blogger terbaik lah !

    Reply to this comment
  12. hafiz

    Feb 03. 2014

    Wah tahniah buat mereka…

    Reply to this comment
  13. Adehhh tak masuk lagi wehh.. Mahu kena makan lebih kicap ni!!!

    Reply to this comment
  14. Fiza Rahman

    Feb 04. 2014

    Tahniah buat mereka.

    Reply to this comment
  15. ema

    Feb 05. 2014

    tahniah..mereka sungguh mesra…akak baru bertatih ni..

    Reply to this comment
  16. khairul asrol

    Feb 05. 2014

    wahh tahniah. siap ade short review lagi tu. terbaik lahh. backlink tu yg penting. 🙂

    Reply to this comment
  17. cik tom

    Feb 06. 2014

    tersenarai jgk bulan 12 thn lepas..tp januari lgsg xtersenarai..busy memanjang..hehe

    Reply to this comment
  18. umiadamfaris

    Feb 07. 2014

    cik suri bestnye…leh pot pet pot pet

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 08. 2014

      dear umi boleh sahaja.kalau rajin komen ada hadiah dari saya heee…macma mana boleh sesat ke blog ini?

      Reply to this comment
  19. Mizz Aiza

    Feb 14. 2014

    terima kasih di atas review itu suri.. suri pun jadi pengomen tegar blog aiza juga..

    Reply to this comment

Leave a Reply