Wow 5 Sebab Harus Milik English Itu Mudah

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Wow 5 Sebab Harus Milik English Itu Mudah biarlah orang gelak sakan jika anda mencuba belajar bertutur bahasa english berterabur asalkan anda faham dan terus berusaha untuk menyampaikannya dari anda mendiamkan diri berpeluk tubuh tanpa berbuat apa-apa.

Sifat ego + malas = orang tidak mahu berjaya dalam kehidupan.

Panduan Mudah Belajar Bahasa Arab

  • Belajarlah sesuatu untuk memajukan diri tidak rugi jika anda melaburkan sedikit wang untuk masa hadapan. Jika anda rasa pakaian dan penampilan yang bergaya itu salah satu aspek yang penting saya rasakan ia tidak adil sama sekali sekiranya anda tidak mempunyai kemahiran bahasa komunikasi baik terutama bahasa asing.
Wow 6 Sebab Harus Milik English Itu Mudah

jom dapatkan segera!

  • Tidak perlu anda mengusung kamus dengan mempelajari perkataan yang pelik dan berbelit-belit lidah. Silap-silap sikap yang ingin mula belajar akan terus terkubur. Tahukah anda yang penting anda tahu penggunaan asas dalam membina dan menggunakan ayat itu sudah cukup memadai.

Panduan Lengkap Belajar Bahasa English Dengan Pantas!

  • Harga murah, ilustrasi gambar cantik, penataan warna yang menarik, penyampaian mudah dalam bahasa melayu bersertakan penerangan bahasa english sekali. Tidak memerlukan anda membeli mana-mana bahan rujukan tambahan lagi. Maka anda harus miliki buku english itu mudah
Belajar Grammar English Dalam Bahasa Malaysia

Belajar Grammar English Dalam Bahasa Malaysia

  • Salah satu bahasa penyelamat kerana tahukah anda tidak semua aspek penerangan maklumat barang atau produk kecantikan, elektronik misalannya tidak di textkan dalam bahasa melayu.  Kerana hampir kebanyakannya olahan bahasa dalam sesebuah jenama produk yang dikeluarkan keseluruhannya menggunakan bahasa english.

Panduan Lulus MUET

  • Kuasai bahasa english kerana pasaran kerjaya anda akan lebih meluas. Tahukah anda sekarang ini pun jawatan jurujual, penyambut tetamu pun memerlukan jawatan yang di isi wajib mempunyai kelayakan dalam bertuturan dan paling baik mahir dalam penulisan  dalam bahasa english.

Psst..Bahasa english mudah dan indah. Belajar sekali pasti akan jatuh hati miliki sekarang sebelum harga bakal di naikkan.

Dapatkan ulasan buku berkenaan di ———-> sini

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

20 Responses to “Wow 5 Sebab Harus Milik English Itu Mudah”

  1. papa mifz

    Jan 19. 2014

    penguasaan bahasa Inggeris serba sedikit amat penting dalam penggunaan seharian kita…

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 20. 2014

      ya mula sukar cuba kita latih dan pelajari hari-hari mesti boleh buat punya. bend abuat berterusan tanpa henti barulah kita rasa yakin untuk berkomunikasi dengan orang awam.

      best bahasa kita boleh bercakap dengan orang cina, india sebab kebanyakan mereka ada juag tidak mahir untuk berbahasa melayu.

      Reply to this comment
  2. yumida

    Jan 19. 2014

    betul tu kak..english sgt penting masa skrg ni…

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 20. 2014

      sekarang semua benda perlu di kuasai barulah nak bergerak dan maju kedapan tidak berasa malu huhu..

      Reply to this comment
  3. TehR

    Jan 20. 2014

    bukan sahaj untuk pelajar ni
    siapa juga boleh untuk menguasai bahasa inggeris

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 20. 2014

      setuku kita boleh pelajari tanpa mengira had umurlah. jangan malu kalau malu sampai bila kita tak tahu kan 😉

      Reply to this comment
  4. Hafizul

    Jan 20. 2014

    Ok..nanti ada rezeki lebih saya nak beli gak…haha

    Reply to this comment
  5. Sobri Manisor

    Jan 20. 2014

    Bahasa Inggeris memang penting zaman sekarang nih. Kena kreatif untuk didik anak-anak supaya faham berbahasa Inggeris

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 21. 2014

      ya kalau tegas sangat tak boleh mesti ada caranya.kaedah simple dan tak peningkan kepala mereka.inilah bukunya 😉

      Reply to this comment
  6. hafiz

    Jan 20. 2014

    memang kena belajar juga bahasa inggeris ni

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 21. 2014

      tak kira peringkat umur mesti wajib tahu sebab sekarang bahasa english makin berleluasa di gunakan selain bahasa ibunda tercinta 😉

      Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Jan 20. 2014

    bagus buku sebegini.. lengkap..

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 21. 2014

      ada gambar menarik, peneragan dalam bahasa melayu dan english 😉 kualiti pun bagus 😉

      Reply to this comment
  8. raudzah

    Jan 20. 2014

    Alzheimer & work at home for you!!!

    Reply to this comment
  9. akubiomed

    Jan 21. 2014

    Buku ini disampai didalam bahasa Malaysia dan mudah difahami.

    Reply to this comment
  10. guliroket

    Jan 21. 2014

    tak pandai la bahasa english nih..belikan satu buku ni untuk saya..

    Reply to this comment

Leave a Reply