Mom Blogger Top Referral Contest

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Rasanya ini pertama kali Suri menyertai contest dari blogger ummihanie. Serius agak blur juga bab nak dapatkan Top Referral Contest ini tapi tak mengapalah Suri sekadar mencuba, memeriahkan suasana sebagai tanda sokongan tidak salahkan.

Hanya Untuk Wanita!

Mom Blogger Top Referral Contest seorang suri rumah tangga dan dalam masa sama mempunyai perniagaan yang di jalankan dalam medan maya tapak khasnya berniaga bermula dari rumah.  Jangan terkejut jika Suri katakan syarikatnya sudah berdaftar dengan SSM bahkan perniagaan yang di uruskan ini bukan satu tapi tiga jenis perniagaan yang di jalankan.

Mom Blogger Top Referral Contest

Mom Blogger Top Referral Contest

Mom Blogger Top Referral Contest di ilhamkan oleh beliau untuk menarik pembaca, peminat tegar pada produk yang di keluarkan. Biasalah sekarang dunia sudah berubah membelanjakan wang dengan melabur dari maya seolah-olah satu kemestian.  Jadi langkah ini di ambil bukan untuk sekadar angan-angan Mat Jenin kata orang melangkah dalam masa sama membantu eknomi keluarga sendiri.

Cara Mudah Cungkil Jerawat!

Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz“.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

30 Responses to “Mom Blogger Top Referral Contest”

  1. Vee Sandi

    Jan 09. 2014

    Wish u luck dear . saya sihat saja . hope suri sihat juga . topup ikea dan rhb

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 09. 2014

      terima kasih sahabatku..

      maaflah sangat lambat jejak kembali.saya kurang sihat.terima kasih atas pertanyaan tu.terharu saya @__*

      terima kasih, yahooo!

      Reply to this comment
  2. akubiomed

    Jan 09. 2014

    Suri tidak kurang juga terlibat dunia perniagaan offline dan online.

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 09. 2014

      sedang sahaja bro ab. syukur semua baik sahaja. bro apa pula minyak harum gitu 😉

      Reply to this comment
  3. hafiz

    Jan 09. 2014

    good luck suri…

    Reply to this comment
  4. ema

    Jan 09. 2014

    good luck dear

    Reply to this comment
  5. Firdaus Azizi

    Jan 09. 2014

    Tahniah sebab memberanikan diri juga untuk join kontes nih. Yang penting adalah berani untuk cuba kan? Good luck dan semoga berjaya!

    Reply to this comment
  6. Fiza Rahman

    Jan 09. 2014

    Good luck.

    Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Jan 09. 2014

    hebat ada 3 perniagaan.. semoga berjaya suri.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 09. 2014

      aiza akan datang mana tahu mungkin ada perniagaan sendri nnti hee..terima kasih aiza

      Reply to this comment
      • Mizz Aiza

        Jan 09. 2014

        insya-Allah suri.. singgah sebelum tidur pergi bank rhb dan shopping di ikea.. selamat malam suri. 😀

        Reply to this comment
  8. papa mifz

    Jan 09. 2014

    ramai jugak yang join kontest nih yer…

    Reply to this comment
  9. raudzah

    Jan 09. 2014

    Good luck dear!!! radiorage for you..the only one yang ada!!!

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Jan 10. 2014

    apa khabar sahabatku? good luck untuk suri. Moga berjaya 🙂

    Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Jan 10. 2014

    ada burung biru sahaja yang berterbangan ke sana sini..tiada pilihan lain, terpaksa menangkap juga burung biru itu 🙂

    Reply to this comment
  12. AUC

    Jan 10. 2014

    Admin memang ratu komen…. 🙂

    Reply to this comment
  13. hafizmd

    Jan 10. 2014

    Selamat berjaya suri =)

    Reply to this comment
  14. Kamil Salleh

    Jan 11. 2014

    Semoga berjaya buat Suri. Saya pun ada juga masuk. Sekadar mencuba spt Suri jugak. nak dapat top tu yang susahnya. Apapun ia utk memeriahkan contest yg dianjurkan oleh rakan2 kita.

    Reply to this comment
  15. Hafizul

    Jan 13. 2014

    wahh dah join yer dia..gud luck Suri..hehe

    Reply to this comment
  16. Rina

    Jan 13. 2014

    Wah, harus bisa dapatkan banyak referral ni agar menang contest
    Terus semangat ya mbak, moga2 bisa jadi pemenangnya 🙂

    Reply to this comment
  17. Khairul Zamri

    Jan 14. 2014

    Good luck kak semoga berjaya 🙂

    Reply to this comment
  18. cik tom

    Jan 15. 2014

    good luck sis!!
    mana tau rezeki kan…

    Reply to this comment
  19. ctfand

    Jan 15. 2014

    first time singgah sini.. goodluck ye..klik3 tabung.. 🙂

    Reply to this comment
  20. Mom aje ehhh.. Dad mcm mana? diskriminasi ni.. he he..
    Apa-apa pon good luck dan semoga berjaya.

    Reply to this comment
  21. TehR

    Jan 16. 2014

    ada contest lagi rupanya
    semoga berjaya untuk suri

    Reply to this comment

Leave a Reply