CPUV Campaigns Nuffnang 20_2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Hampir sebulan jugalah blog http://cahayacinta.com menjadi sejuk beku. Jika ada mencair pun itulah entri yang hanya ditaip sambil lalu di hotel dan menumpang wifi di rumah kakak ipar.

Terima kasih Nuffnang. Bersyukur dalam diam terkejut jugalah Suri bila mendapat tahu ada seketul CPUV Campaigns Nuffnang 20_2013 berstatus Ready4Work masuk ke dalam belog ini

Alhamdulillah. Yaeh! berjaya juga akhirnya impian hati menggapai  20 CPUV untuk target 2013.

CPUV Campaigns Nuffnang 20_2014

Jika anda sedang mencari kerja dan bersedia untuk sebarang task maka Ready4Work adalah lubuk yang terbaik untuk memulakan kerjaya bagi tahun baru ini.

Ingin tahu bagaimana jelitawan dan kacaknya Ready4Work bergolek di sekitar blog ini selalu-selaulah ke sini ya. Mesti dia akan muncul punya.

Pssst..pada anda baik hati rajinkanlah jemari anda mengkliknya bagi mendapatkan maklumat selanjutnya. Terima kasih sayangku.

Cayang Nuffnang selalu! YeaH  @___ x

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

32 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 20_2013”

  1. onlajer

    Jan 06. 2014

    hehe aku dah tak terkira cpuv tahun lepas

    Reply to this comment
  2. puteri kasih

    Jan 06. 2014

    kali ni ada ready4work untuk suri…suka kan…hehehe 🙂

    Reply to this comment
  3. Vee

    Jan 06. 2014

    alhamdulillah masyukkk lagi . saya la ni ada 3 . syukur . done topup ready4work dear .

    Reply to this comment
  4. akubiomed

    Jan 06. 2014

    Bestnya dapat CPUV dari Nuffnang.

    Reply to this comment
  5. Rina

    Jan 06. 2014

    Tahniah, dapat CPUV dari Nuffnang
    Semoga rejeki dari berbloggingnya makin banyak

    Reply to this comment
  6. Anuar

    Jan 06. 2014

    Tahniah.. Semoga blog ini terus dimurahkan rezeki bersama Nuffnang….

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 06. 2014

      harap tahun ini akan lebih lebat cpuv dan cpc.amin.terima kasih bro.bro apa kurangnya ya

      Reply to this comment
  7. Bahrain

    Jan 06. 2014

    syok dapat CPUV dari yang biasa. Semoga bertambah rezeki.

    Reply to this comment
  8. Tahniah Suri .Rezeki masyuk untuk tahun 2014 ini

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 06. 2014

      kita berkongsi gembira dengan sahabat di sini.saya harap ada rakan juga terima nanti.

      Reply to this comment
  9. Mizz Aiza

    Jan 06. 2014

    alhamdulillah.. tahniah suri..
    aiza nak isi tabung.. tapi yang keluar 3 ekor burung biru tu.. 🙁

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 07. 2014

      syukur aiza.alhamdulillah.

      terima kasih, yahoo. boelh buat makan tu heee,thnks 😉

      Reply to this comment
  10. Mizz Aiza

    Jan 06. 2014

    dah lama juga aiza tak dapat cpuv baru.. klik la juga 3 ekor burung biru tu..

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 07. 2014

      lah selalu aiza lebih okkan .cubalah hantar sp dekat mereka selau 😉 mana tahu ada rezeki 😉

      Reply to this comment
  11. Dja

    Jan 06. 2014

    Malangya minyak senyonyong belum menjadi…nuffnang kenyit mata jauh2 je kat blog sis. Tahniah Suri

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 07. 2014

      ha.apa nak kata benda tak baik jangan ikut pujukan syaitan.teras dalam quran dalam buku ebook semua ada.moga dapat membantu amin.

      die kenyit sahajalah heee

      Reply to this comment
  12. Hafizul

    Jan 07. 2014

    Emm bila lah nak rujuk balik ngn nuffnang ni..hehe

    Reply to this comment
  13. hazman aka species1980

    Jan 07. 2014

    Bila ada CPUV adalah masa untuk tingkat trafik blog…..

    Reply to this comment
  14. AUC

    Jan 07. 2014

    tahniah semakin menjadi2 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 08. 2014

      terima kasih, syukur. tapi itulah cpuv sukar nak dapat sikit bro, cpc ada sahaja.insyallah.bro tak mau cuba ker? 😉

      Reply to this comment
  15. hafizmd

    Jan 07. 2014

    Tahniah suri! bnyk tu 20, moga tahun 2014 lebih kencang dan masyuk utk uri sefamili..ameen

    Reply to this comment
  16. ajumohit

    Jan 07. 2014

    tahniah suri!!!

    Reply to this comment

Leave a Reply