Selamat Tahun Baru 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Aurm cak!

Alhamdulillah tahun baru datang lagi.

Maka apa yang di fikirkan kita masih berdaya untuk menarik nafas di bumiNya lagi. Kedua kita diberi waktu masih berbaki untuk membuat sehabis baik dalam kehidupan ini. Ketiga moga harapan yang kita sandarkan akan berjaya di pahat satu persatu seperti yang di rancangkan. Sungguhpun harapan itu masih jauh untuk di jangkau  kita mestilah yakin matlamat itu mampu capai walau cuma daraf dalam  imiginasi. Selalulah berusaha dan berdoa semoga ia menjadi satu perkara benar-benar nyata.

Selamat tahun baru 2014..

Mungkin ini adalah tahun penuh dengan dugaan lebih perit. Ya atau tidak mungkin lebih di permudahkan, sukar ataupuan teruk sekalipun kita harus bangkit dengan azam kuat. Siapa kita orang lain tidak akan mampu menilai diri kita melainkan kita sendiri yang tahu kekuatan, kelemahan diri kita sendiri.

selamat tahun baru

selamat tahun baru

Tahun baru 2014..

Untuk blogger teruskan perjuangan dengan niche blog masing – masing. Moga makin banyak blog semakin berkembanglah jarigan ilmu sesama kita. Buat pembaca setia teruskan sokongan anda untuk blog ini. Insyallah kenangan yang silam sudahpun lama admin lipat dengan begitu kemas. Walaupun sukar di hadam untuk mendapatkan kembali entri  2009 hati ini tetap akur. Ia satu kenangan sukar untuk di lupuskan. Biarkan ia berlalu mungkin rezeki untuk mendapatkannya bukan milik admin lagi.

Sayang kamu semua,

Suri_2014

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

39 Responses to “Selamat Tahun Baru 2014”

  1. hafiz

    Jan 01. 2014

    Takpelah suri yg penting perjuangan mesti diteruskan..
    Salam tahun baru…

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 03. 2014

      ya terima kasih bro. salah satu semangat saya terus melangkah.selamat tahun baru untuk bro gak

      Reply to this comment
  2. zool

    Jan 01. 2014

    semoga tahun 2014 membawa lebih banyak keceriaan

    Reply to this comment
  3. TehR

    Jan 02. 2014

    selamat berjuang
    dan selamat berbahagia selamanya
    dunia dan akhirat

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 03. 2014

      berjuang untuk blog dan kehidupan ya. orait untuk bro sekeluarga saya harap begitu jua

      Reply to this comment
  4. Aniq Bukhary

    Jan 02. 2014

    Selamat tahun baru.. Semoga tahun nie lebih baik dari sebelumnya… Amin

    Reply to this comment
  5. raudzah

    Jan 02. 2014

    Salam Isnin Suri….Selamat tahun baru 2014. Semoga ianya akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 03. 2014

      wsalam.nampak gaya semakin tahun blog makin teruk keadaanya tapi bangkit jugalah heeee

      Reply to this comment
  6. raudzah

    Jan 02. 2014

    INTI & Zwinky For You!!!!

    Reply to this comment
  7. Norhasniza Khalid

    Jan 02. 2014

    selamat tahun baru….

    Reply to this comment
  8. Mizz Aiza

    Jan 02. 2014

    selamat tahun baru 2014 suri.. semoga di tahun baru ini terus success.. 😀

    Reply to this comment
  9. Bahrain

    Jan 02. 2014

    selamat tahun baru!

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Jan 02. 2014

    semoga tahun 2014 lebih baik untuk kita semua. Selamat tahun baru untuk suri sekeluarga dan semoga suri terus berjaya 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 03. 2014

      terima kasih puteri.harap kamu juga begitu ya.sukses dengan hobi yang satu tuh heee…

      moga terus maju dan berjaya masa akan datang 🙂

      Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Jan 02. 2014

    puteri isi dua tabung yang sedang menari 🙂

    Reply to this comment
  12. cik tom

    Jan 02. 2014

    selamat thn baru sis…
    ps: xde terima pm no. akaun kat fb pun?? pm kat fb; nur fatihah tue ye..fb satu lg dah setengah tahun xbuka..lupa password..hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 03. 2014

      ya tahun serba baru dan mencabar 😉

      ps: dah hantar heee haa sebelum hantar kat under nama cik tom hee ok..dah done …soli eh…

      Reply to this comment
  13. akubiomed

    Jan 02. 2014

    Selamat tahun baru 2014. Strategi dan perancangan baru sempena tahun baru.

    Reply to this comment
  14. Melastik Bintang

    Jan 02. 2014

    Selamat tahun baru suri..semoga lebih berjaya di masa hadapan….

    Reply to this comment
  15. yumida

    Jan 02. 2014

    selamat thn baru kak
    moga thn ni tercapai azam akak
    menabung sini-inti college

    Reply to this comment
  16. Hafizul

    Jan 03. 2014

    Selamat tahun baru suri..hehe

    Reply to this comment
  17. kakiblog

    Jan 03. 2014

    selamat tahun baru 2014..semoga tahun ini lebih meriah lagi

    Reply to this comment
  18. KesumaAngsana

    Jan 03. 2014

    Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni n clik2 nuffnang yer

    Reply to this comment
  19. ema

    Jan 03. 2014

    selamat tahun baru Suri…

    Reply to this comment
  20. Ismail N

    Jan 03. 2014

    Selamat tahun baru. Semoga tahun baru 2014 ni membawa lebih byk rezeki dan keberkatan, insya-allah..

    Reply to this comment
  21. resep kuliner

    Jan 03. 2014

    semoga ditahun baru 2014 ini kita bisa lebih baik dari pada tahun sebelum”nya, pokonya hal” baik/positiv dapat dilakukan ditahun baru 2014 ini. Amiiinn

    Reply to this comment
  22. AUC

    Jan 04. 2014

    selamat tahun baru 2014 sis, moga tahun ni lebih menjadi 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply