Check Out

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Gula Melaka akan abaikan blog ini untuk seketika waktu..

Sepanjang dua minggu gula melaka update blog di hotel heee gara-gara wifi di rumah TM meragam. Mujurlah dia ada kerja di KL. Jadi gunakan ruang untuk berblog heee..

ini muka comel akan menemai kamu..

Kau orang tunggu sahajalah wifi gula melaka pulih insyallah entri baharu akan di update lagi. Makananya jika wifi tak sembuh kiranya blog ini akan diamlah yer.

Dah..nak check out dari hotel, mau balik Ipoh mali.

Insyallah jumpa di lain entri lagi..

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

56 Responses to “Check Out”

  1. papa mifz

    Dec 10. 2013

    semoga wifi kembali pulih…

    Reply to this comment
  2. resep kuliner

    Dec 10. 2013

    Iyaa Semoga Saja wifinya bisa digunakan lagi .

    Reply to this comment
  3. Amran

    Dec 11. 2013

    Bila nak pulih ni? heheh

    Reply to this comment
  4. munir ardi

    Dec 11. 2013

    tanpa jaringan internet rasanya aduh bagaimana ya

    Reply to this comment
  5. Mizz Aiza

    Dec 11. 2013

    susah juga kalau tiada internet.. semoga selamat perjalanan kembali.. ppz&watson untuk suri.. 😀

    Reply to this comment
  6. Hafizul

    Dec 11. 2013

    Sedap ahh dia update blog di hotel..hahaha…

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      saya tak tidur malam pun heeeeee… sebab saya sayang blog rindu bangat..bangat….

      Reply to this comment
  7. yumida

    Dec 11. 2013

    beznye update dri hotel
    klo mcm yumida laju sikit nak online bila kat hotel
    memandangkan kat sini kwsn terpencil sikit, pakai bb celcom mmg slow la, coz xde line 3G. pakai tenet opis baru laju.

    semoga perjalanan berjalan lancar

    Contest SEO Eridy menangi hadiah wang tunai RM500!

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      mujur sini hotel laju ada gak tak laju heee….

      tak kisha asal ada peluang saya rembat jer heeee

      Reply to this comment
  8. raudzah

    Dec 11. 2013

    selamat malam suri…click-click kat sini..

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Dec 11. 2013

    semoga masalah wifi selesai nanti 🙂

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Dec 11. 2013

    jangan abaikan blog lama-lama…isi tabung untuk suri 🙂

    Reply to this comment
  11. kaykillua

    Dec 11. 2013

    TM je ISP terbaik setakat ni..sabar je la ye.
    Kalau ade ISP lain memang da lame tuka kan. haha

    Reply to this comment
  12. akubiomed

    Dec 12. 2013

    Apa sudah jadi dengan broadband YES?

    Reply to this comment
  13. Anak Askar Pencen

    Dec 12. 2013

    Takda internet kat rumah ni boleh diibaratkan sebagai masalah negara bagi blogger. Hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      dah jadi huru hara pun tapi saya buat kerja lain pula ar hee..apa boleh buat blogger tak boleh fokus satu perkara jer kan heeee

      Reply to this comment
  14. TehR

    Dec 12. 2013

    mesti banyak cerita hot update blog kat hotel

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      kat hotel paling lama saya ikut dia 2 hari sahaja. saya hanya update entri pendek dan boleh padat .

      kalau di rumah wifi ok saya nak gak saya update entri panjang berjela-jela. tapi keadaan tidak memaksa buat demikian.jadi entri ada semua diperam uh…

      selalu entri di hotel ia buat sepintas lalu huhu…

      Reply to this comment
  15. kesumaangsana

    Dec 12. 2013

    singgah jgk kejap cuti2 ni ! done nuffnangx2 yer

    Reply to this comment
  16. ema

    Dec 12. 2013

    masalah juga kalai tak ada talian internet ni…hehehe

    Reply to this comment
  17. zool

    Dec 12. 2013

    gula melaka pula nama glamer sekarang ye

    Reply to this comment
  18. Khairul Zamri

    Dec 13. 2013

    Wifi gula melaka? haha kenapa gitu

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      gula melaka sengaja saya tekankan supaya lebih mesra gitu heee.. wifi dah nama dia wifi ler heee…

      Reply to this comment
  19. ajumohit

    Dec 15. 2013

    semoga wifi kembali sediakala, tak sabar nk baca entri terkini

    Reply to this comment
  20. Hafizul

    Dec 16. 2013

    emm check in la pulak..lama dan check out ni..hehe

    Reply to this comment
  21. faizal

    Dec 16. 2013

    selamat jalan..hati2

    Reply to this comment
  22. kakiblog

    Dec 16. 2013

    KB berharap pemilik blog ini tabah menghadapi cabaran hidup!

    Reply to this comment
  23. cik tom

    Dec 19. 2013

    lama menyepi suri..wifi tak ok lagi ke?nati suri bagi nombor akaun bank suri ye..nak bank in reward top komentar blog bulan november…

    Reply to this comment
  24. Amanina

    Dec 19. 2013

    ramai blogger merungut wifi slow.. sabar ya

    Reply to this comment
  25. Rina

    Dec 20. 2013

    Sinyal internet lelet bisa buat aktivitas blogging jadi terhambat dan bahkan terpaksa dihentikan total
    Semoga wifinya lekas pulih ya biar bisa kembali online 🙂

    Reply to this comment
  26. hafizmd

    Dec 20. 2013

    As salam…nampaknya…wifi tgh merajuk tu..moga cpt pulih

    Reply to this comment
  27. Hairul Hissam

    Dec 21. 2013

    kalau kena kat peniaga online…. mau gulung tikar buat bantal punch bag. . ..

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2013

      ya gulung pastu bentang dan lipat balik…sesekli ia buat saya rest dari mikir blog blog…sesekali terbit rindu pula…

      bab untung dan rugi selalu bermian di medan maya ya 😉

      alhamdulillah…

      Reply to this comment
  28. AUC

    Dec 26. 2013

    dah pulih ke belum?

    Reply to this comment

Leave a Reply