Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan Selamber Jer

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan  Selamber Jer tidak semestinya untuk menghadiahkan seseorang hadiah hari lahir, hadiah sebagai ucapan tahniah, hadiah perkahwinan selalunya kita akan memberikan mereka mungkin sejambak bunga, sebuah set jam tangan, patung teady bear, set perhiasan wanita, music box, sepasang kasut, telekung, kain pasang  dan sebagainya. Tapi tahukah anda dengan pemberian barang yang agak janggal ini jika diberikan kepada rakan ataupun pasangan anda  saya yakin dapat katakan di sini ia mampu menggeletekkan gelak tawa mereka paling koman pun si penerima akan  tersenyum beberapa kali.

Tolonglah zaman sudah beralih arah masihkah kita mahu memberikan hadiah yang sama pada mereka.

Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan Selamber Jer

Kasi tukarlah!

 

Terutama majlis perkawinan sahahabat andai anda atau paling kuat saban tahun anda akan memberikan si dia barang bentuk peribadi sahaja. Jemu sungguhkan. Apa kata berikan si dia tiga  modul lengkap Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan  Selamber Jer sebagai bentuk hadiah ringan dan simple.

Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan Selamber Jer tawaran memasak ini tidak rugi di beli pantas ia boleh diturunkan, ulang kali membaca dan menjadi sumber rujukan bila-bila masa sahaja.

Ayuh dapatkan segera nak pikul barang ini pakai dua jari pun bolehlah di sini

P/s: Suka dapat hadiah dengan cara yang dari lain sebab mampu mengusik emosi.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

30 Responses to “Hadiah Menyegat Cara Membuat Bun Pau Dan Pizza Dengan Selamber Jer”

  1. TehR

    Dec 09. 2013

    hadiah tak semestinya mahal
    begus juga kalau hadiahkan benda macam ni

    Reply to this comment
  2. akubiomed

    Dec 09. 2013

    Seronok dapat makan pizza yang dihasilkan sendiri terutama hendak buah doh pizza.

    Reply to this comment
  3. Mizz Aiza

    Dec 09. 2013

    mesti terharu bila menerima hadiah begini. boleh buat pizza sendiri.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      yang si pemberi terharu nak dia suka belajar sesuatu.ini hadiah dari lain mesti akan lebih terharu..

      Reply to this comment
  4. Mizz Aiza

    Dec 09. 2013

    sedap makan pizza yang dibuat sendiri.. menabung maple dan hotlink.. 😀

    Reply to this comment
  5. hafizmd

    Dec 10. 2013

    Buat roti dan yg sama waktu dengannya..teringat kat jiran lama sebelah rumah dulu…

    dia pencen belajar buat roti dan jual kat kantin sekolah…terbaiklah

    Reply to this comment
  6. Hafizul

    Dec 11. 2013

    Perghhh tengok gambar tu tetiba jer nak makan pizaa..haha

    Reply to this comment
  7. cik tom

    Dec 19. 2013

    idea yg menarik suri..bg hadiah boleh masak pizza..best2!

    Reply to this comment
  8. Rina

    Dec 19. 2013

    Saya belum pernah buat pizza sendiri, biasanya cuma beli
    Trims atas info panduannya, wajib dibeli ni kalau pengen biasa buat masakan ni sendiri 🙂

    Reply to this comment
  9. Lyn™

    Dec 21. 2013

    Aaah, sesekali tukar bentuk hadiah yang nak diberi tu ok juga kan ?
    Good idea Suri.

    Reply to this comment
  10. Juan

    Dec 22. 2013

    wow, idea yang menarik nih

    Reply to this comment
  11. munir ardi

    Dec 22. 2013

    wow bikin Pizza yummy tengok pizza ini nak makan Pizza rasanya

    Reply to this comment
  12. zik

    Dec 23. 2013

    lama tak makan pizza…. sedapnya.. terliur menengoknnya,

    Reply to this comment
  13. encikarman

    Dec 23. 2013

    pizza? wow… sapa nak banja nih.. hoho

    Reply to this comment
  14. Qashmere

    Dec 23. 2013

    Hadiah yang menarik ni kalau dapat

    Reply to this comment
  15. Dja

    Dec 23. 2013

    Idea menarik dan boleh cuba. At least ada kelainannya. Berguna dan tahan lama pula tu kan Suri

    Reply to this comment
  16. UpProfits

    Dec 23. 2013

    Memang best kalau dapat buat pizza sendiri..tp kalau xder masa sgt, order jelah..hehe

    Reply to this comment
  17. Abdul Kholiq Hasan

    Dec 25. 2013

    hadiah tak harus mahal, namun keihklasan itu yang diutamakan

    Reply to this comment
  18. Kamil Salleh

    Dec 25. 2013

    Menarik juga hadiahkan makanan spt pau dan pizza utk perkahwinan rakan2,

    Reply to this comment
  19. Time ekonomi semput ni, makan bun dan pau pon alright gak ehhh..

    Reply to this comment
  20. MDHAFiZ.NET

    Dec 28. 2013

    yg paling penting hadiah Doa.. hehe
    kalau aku kaya, saya nak hadiahkan sebuah pulau kt mak saya.. hehehe..

    lama x menjenguk blog puan suri 🙂

    Reply to this comment
  21. Norasikin

    Jan 01. 2014

    Sesuai sungguh. Sekarang ni jemputan kahwin pun pakai facebook atau sms je. Bagi hadiah pun pakai email je la.

    Reply to this comment

Leave a Reply