Blogger Paling Banyak Cakap 11 /2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Salah satu penyumbang membuatkan blogger terus berkarya kerana kehadiran sahabat blogger di laman blognya. Kemudian di tambah pula dengan jumlah bilangan komen yang mendapat respon dari setiap entri itu sudah pasti membuatkan owner blog terasa puas.

blogger paling banyak bercakap

blogger paling banyak bercakap 11/2013

Tidak kira berapa banyak ataupun sedikit komen yang diperolehi penting jiwa pembaca mendapat manfaat darinya dan meninggalkan jejak komen itu sudah cukup membuatkan hati admin terasa kesan di hati.

Berikut adalah Blogger Paling Banyak Cakap 11 /2013 yang telah berjaya Suri kumpulkan. Alhamdulillah mereka ini tidak jemu keluar masuk di sini tidak kira cuaca blog ini sedang down, tak berupdate entri mereka tetap setia hadirkan diri.

blogger yang paling banyak bercakap 11/2013

Anda bila lagi?

Sekalung tahniah untuk mereka dan pada sahabat blogger yang tidak tersenarai anda juga tetap yang terbaik kalangan anda. Tanpa kehadiran anda semua agak sukar blog ini terus menjana idea dan minat untuk berkongsil ilmu suka mahupun duka.

Terima kasih sekali lagi. Gadis comel Mizz Aiza silalah tinggalkan butir diri di mycahayacinta@gmail.com ada sesuatu yang menarik sedang menanti anda.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

30 Responses to “Blogger Paling Banyak Cakap 11 /2013”

  1. AUC

    Dec 08. 2013

    tahniah pd yg berjaya… akan cuba byk pot pet kat sini hehehe

    Reply to this comment
  2. Bahrain

    Dec 08. 2013

    Tahniah kepada mereka..

    Reply to this comment
  3. Mizz Aiza

    Dec 08. 2013

    alhamdulillah.. ada sesuatu yang menarik ke suri? terima kasih juga sebab suri pun selalu berkunjung di blog aiza.. menabung 2 kali inti untuk suri.. selamat berhujung minggu.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      ya tahinah dna terima kasih ya. jarang girl menjadi top komen di blog saya untuk beberapa tahun ini heee…

      aiza rajin ke sini sama -sama kita berkunjung tapi itulah saya tak sekerap nak update blog setiap berapa jam macma aiza hee kagun saya.

      hadiah comel hiii..

      terima kasih sekali lagi ya, yahooo!!

      Reply to this comment
  4. raudzah

    Dec 08. 2013

    Walaupun tak ada gambar..Tahniah ya pada semua…

    Reply to this comment
  5. raudzah

    Dec 08. 2013

    click-click Init & Radio Rage.untuk Suri…..

    Reply to this comment
  6. Amirul Bin Ramli

    Dec 08. 2013

    waaaah… miss aiza dapat hadiah. hehe. Tahniah. Tengah berusaha untuk jadikan blog walking sebagai tabiat harian. Haha

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      anda harus bangga sendiri sebab rajin jejak rakan. ada masa semua orang nak buat kerja yang samakan hee…

      perkara baik bagus di buat asal tak ganggu kerja yang laib heee..

      Reply to this comment
  7. hafiz

    Dec 08. 2013

    Tahniah kepada mereka yang rajin

    Reply to this comment
  8. Farisya Anastasyia

    Dec 08. 2013

    nak tgk kat mana tu yg top commentator?hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      gambar itu ada dalam entri. cuma lambat keluar..jika pergi ke home akan nampak ia terletak di bahagian kanan si debar. boleh lihat kat situ.

      Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Dec 08. 2013

    tahniah kepada aiza dan semua yang tersenarai…dapat juga puteri selitkan diri di situ. Bulan ni tak tau dapat ke tidak..sebab tengah sibuk 🙁

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      tak mengapa puteri.saya nak seru terima kasih pada anda sebab ada ke sini. biasalah blogger mana ada tak sibukkan semua ada kerja masing-masing.jangan susah hati ada saya balas kujungan eh

      Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Dec 08. 2013

    psttt…suri…puteri isi tabung untuk mu di sini 🙂

    Reply to this comment
  11. TehR

    Dec 09. 2013

    yeah, aku dapat pingat gangsa
    tahniah kepada semua dan juga admin

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      yahooo! tahniah ,bro tehr sering ke sini juga meriahkan blog terima kasih ya tanpa jemu sini heeee

      Reply to this comment
  12. akubiomed

    Dec 09. 2013

    Tanniah kepada semua. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      ya mereka rajin saya sahaja yang tiada masakan.terima kasih ab sebab ke mari jua 😉

      Reply to this comment
  13. ajumohit

    Dec 09. 2013

    tahniah kpd yang berjaya

    Reply to this comment
  14. hafizmd

    Dec 10. 2013

    tahniah pda semua…nak kena guna kuasa kuda lepas ni utk lekat di sini…yeah

    Reply to this comment
  15. munir ardi

    Dec 11. 2013

    ya bilapun nama saya ada tersenarai tahniah untuk semuanya

    Reply to this comment
  16. Hafizul

    Dec 11. 2013

    Alamak…dah kalah dah bulan lepas punya..hehe..

    Reply to this comment
  17. resep kuliner

    Dec 12. 2013

    Haduh punya ku kalah nih mesti banyak” komentar di blog ini .

    Reply to this comment
  18. Cikgu Norazimah

    Dec 18. 2013

    tahniah kepada mereka yang banyak cakap ni..hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply