Kemaruk Pada Maplestory season 2- Hayato And Kanna

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Maplestory season 2- Hayato And Kanna. Ini game kalau dapat layan bestlah juga. Sekali layan silap masa nak hadap belog pun boleh terabai.

Belum masuk sesi boring tahap gaban sekitar waktu petang mulalah ada antara kita mula menyingsingkan lengan baju bermain game online sekadar memberikan alasan untuk menghilangkan mata yang mengantuk.

maplestory season 2- hayato and kanna

adakah dia wujud di alam maya or fantasi?

Tengahari tadi baru perasan ada satu game Maplestory season 2- Hayato And Kanna. Jangan terkejut budaya ini permainan tidak makan orang tapi cari orang untuk sertainya heee.. ada berani?

 Macam cantik jer baju dia, gambar itu macam..macam rupa Suri jer..wek..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

25 Responses to “Kemaruk Pada Maplestory season 2- Hayato And Kanna”

  1. resep kuliner

    Dec 07. 2013

    Terima kasih atas informasi dan ilmunya .

    Reply to this comment
  2. okje

    Dec 07. 2013

    Macam baru masuk BE baru Suri…kan…kan….
    Ohhh game rupanya….

    Reply to this comment
  3. Anak Askar Pencen

    Dec 07. 2013

    Online game ni waktu bujang dulu rajin la saya main. MMORPG macam Maple Story ni pun pernah saya layan. Cuma sekarang ni dah terhenti sebab busy jaga anak bila time lapang.

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 07. 2013

      satu bz salah satu blog, kerja dan tanggungjwab biasalah tu 😉 ni kira seorang bapa yang baik ar ni

      Reply to this comment
  4. Amran

    Dec 07. 2013

    Sekali terjebak, siap la.. melarat-larat nanti ketagihnya.

    Reply to this comment
  5. raudzah

    Dec 07. 2013

    Alhamdulillah masih belum terjebak lagi suri…hp punya pun dah addicted ini yang ni pulak..dia tak boleh start..nanti tak nak berhenti..

    Reply to this comment
  6. raudzah

    Dec 07. 2013

    INTI for you…

    Reply to this comment
  7. Vee

    Dec 07. 2013

    jgn terjebak , jgn terjebak … kang x leh berhenti . done klik 2 nuff

    Reply to this comment
  8. Mizz Aiza

    Dec 08. 2013

    wah sampai singsing lengan baju tu.. hehe.. best ke layan game ni suri? tapi nampak comel je hero dia..

    Reply to this comment
  9. Mizz Aiza

    Dec 08. 2013

    dapat main game ni terus lupa anak pula nanti.. hehe.. menabung inti&watson untuk suri.. 😀

    Reply to this comment
  10. cik tom

    Dec 08. 2013

    ni be baru ke? hehe… moga makin lebat income suri..amin…

    Reply to this comment
  11. TehR

    Dec 09. 2013

    bahaya layan game ni
    dapur tak berasap

    haha

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 09. 2013

      apa boleh buat saya boleh buat 3 kerja dalam satu masa kasi pause itu game ar erk…

      Reply to this comment
  12. Bahrain

    Dec 09. 2013

    dulu suka main game dari jepun semua, cuma sekarang macam dah kurang..dah besarkan..hehehe

    Reply to this comment
  13. Hafizul

    Dec 11. 2013

    Hehe..saya tak berani main game ni..kot jadi ketagih jer..hahaa

    Reply to this comment
  14. resep kuliner

    Dec 12. 2013

    gamenya pasti seru nih nanti saya coba akh

    Reply to this comment

Leave a Reply