CPUV Campaigns Nuffnang 19_ 2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Syukur. Alhamdulillah blog kemanisan bak gula melakau ni cukup menggembirakan hati tuannya apabila CPUV Campaigns Nuffnang 19_ 2013 dari nuffnang kembali menambah koleksi lagi.

Saat terakhir gula melaka meninggalkan belog ini pada 29/11/2013. Ada jugalah  perasan satu pakwe Libresse sedang gedik dalam belog. Tapi gua sebagai gula melaka abaikan sebab sedang menunggu  kalau-kalau ada pakwe bernama bubur cha-cha baharu bertandang lagi sapa tahukan. Ehem, Libresse untuk barang keperluan wanita ya bang. Ahaks…ya si gula melaka memang peminat tegar mengumpul barang gift dari lampin pakai  cuci pastu bungkus  dan wajib buang atau lampin moden eh bukan sanita ahaa..Jadi janganlah lepaskan  untuk mendapatkan koleksi box comel dari mereka whoooo!!

 CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013

CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013

Hari ini 5/12/2013 terus buka blog, email dan Nuffnang sungguh  tidak di sangka ada dua lagi pakwe baru sedang muncul. Satu yang baik hati Pusat Pungutan Zakat bab ini salah satu perkara wajib yang harus kita lakukan sebagai orang islam. Perkara yang molek adalah menyalurkan bantuan pada mereka yang benar-benar memerlukan.

Manakala pakwe yang ketiga namanya Watsons. Jika anda inginkan produk penjagaan kecantikan, kesihatan jomlah membeli -belah di Watsons. Produk keluaran mereka amat menyeluruh dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki beb. Psstt si gula melaka dah ada kad korang tahu tak belian lebih dari 20 points korang berpeluang untuk mendapat sebuah dairy. Nak tahu lebih lanjut cari dan keliklah iklan saya eh..hii..

Oh Nuffnang! thanks sayang.. 😉

Aku tahu korang rajin dan baik hati ke sini makanya korang di sarankan mengetuk “dia” mana tahu lepas ini aura Nuffnang akan melekat di blog korang.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

16 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 19_ 2013”

  1. Mizz Aiza

    Dec 05. 2013

    tahniah suri.. dapat 3 sekali tu.. aiza dah lama tak dapat.. nuffnang dah tak sayang aiza kot.. hehe.. menabung ppz&sony.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 07. 2013

      alhamdulillah aiza semua ini sebab doa rakan rajin ke sini. aiza boleh buat saya tahu itu cuba lagi 🙂 saya tak jangka benda akan dapat sekali sebab sya rasa saya nuff suka abaikan lagu tu jer.

      saya harap aiza akan dapat kumpul cpuv lagi.amin

      terima kasih aiza, yahoo..

      Reply to this comment
  2. raudzah

    Dec 05. 2013

    kita isi tabung yang sedang menari-nari suri..nway tahniah ya…

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Dec 05. 2013

    Tanniah, banyak CPUV masuk dari Nuffnang. 🙂

    Reply to this comment
  4. resep kuliner

    Dec 06. 2013

    kita isi tabung yang sedang menari”

    Reply to this comment
  5. Anak Askar Pencen

    Dec 07. 2013

    Tahniah Suri 🙂

    Saya baru menabung Nando’s dalam blog Suri.

    Reply to this comment
  6. Bahrain

    Dec 09. 2013

    Tahniah!

    Reply to this comment
  7. Hafizul

    Dec 11. 2013

    Hehe..semoga melekat lagi lama lahhhh

    Reply to this comment
  8. kucinghitam

    Dec 26. 2013

    tahniah la blog ohsem memang la selalu dpt cpuv huhu xmacam kita non glitterati hahaha

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 05. 2014

      tak begitu bukan tak dapat mungkin kena rajin skit jer hee percayalah.jangan mudah putus asa ya 😉

      Reply to this comment

Leave a Reply