Draft Kata Kata Cinta Yang Tertangguh

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Draft Kata Kata Cinta Yang Tertangguh siri tidak sampai hati untuk di berikan pada si dia. Akhirnya menjadi draf kata-kata cinta untuk simpanan diri.

Begitulah rasa draf kata-kata cinta yang tertangguh. Paling geram draf cinta disimpan tanpa memberitahu hati kita pada si dia nyata dia masih single bukankah ia satu perkara yang amat merugikan. Paling sadis kau orang hanya mampu bermain kata biarlah aku jatuh cinta si dia dalam diam.

Pieeee dah..

Kan kata jangan selalu mendengar lagu nyanyian yuna penakut korang memang sah! memang menjadi kesan degil pada kotoran pakaian. Gunakan sahajalah serbuk pencuci pakaian jenama top hilang bau hapak wangi sudahlah pasti kekotoran tiada lagi.. aha..:P

Jom ikuti rimbunan cinta dalam gerabak blog ini. Korang tak baca gua saman lu orang.. ERk..

  • Cinta itu indah satu pengalaman ranum namun kala retak bagai bulan pecah di riba.
  • Renung matamu bagai mata pedang  sekali pandang terus jatuh cinta.
  • Bila jauh terlalu sepi saat bertemu terasa kamu sungguh mengada-ngada.
  • Cinta sungguh tidak seronok untuk di pendam tetapi enak bila biskut bahulu rendam bersama si air kopi panas.
Draft Kata Kata Cinta Yang Tertangguh

Draft Kata Kata Cinta Yang Tertangguh

  • Dia ada kata “saya rindu pada kamu” tapi dalam hati sedarlah bahawa kita seharusnya rindu pada Rasullallah apalagi pantas pada Pencipta.
  • Rindu cinta bagai rindu yang kosong tanpa akad yang sah, jangan  bangkang ada yang marah inikan cinta kita..
  • Berkata hati cinta bilang sayang, bila berkahwin cinta bilang sehidup semati.
  • Menagislah dalam bercinta kerana itu naluri seorang manusia tapi jangan sampai tangisan untuk kekesalan diri sendiri tiada.
  • Cahayacinta eh cukuplah..

P/s: Luahan cinta sedang menunggu anda di sana jom serbu !

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

Nahas MH17 Terhempas di Ukraine Lazada Malaysia

34 Responses to “Draft Kata Kata Cinta Yang Tertangguh”

  1. faizal

    Dec 02. 2013

    kita sering menangguhkan cinta Ilahi…
    faizal recently posted…Allah Maha PengampunMy Profile

    Reply to this comment
  2. Hafizul

    Dec 02. 2013

    Emm kenapa dibiarkan menjadi draf cintanya?haha
    Hafizul recently posted…Top Komentator November 2013 Pondok KecilMy Profile

    Reply to this comment
  3. raudzah

    Dec 02. 2013

    Tengah Digest Draft Cinta ni…
    raudzah recently posted…Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog SantaiMy Profile

    Reply to this comment
  4. raudzah

    Dec 02. 2013

    Jalan-jalan sambil isi tabung suri…
    raudzah recently posted…Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog SantaiMy Profile

    Reply to this comment
  5. KesumaAngsana

    Dec 02. 2013

    menarik ni… nak pinjam satu dua kata2 hehehe.. done nuffnag yer.

    Reply to this comment
  6. akubiomed

    Dec 02. 2013

    Kalau si kumbang mengalun irama kata-kata cinta memang cair hati si bunga. :-)
    akubiomed recently posted…Mencabar adrenalin pandu Porsche GT3 RSRMy Profile

    Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Dec 02. 2013

    mendalam maksud entri suri ni.. :D
    Mizz Aiza recently posted…Wanita dan EmosiMy Profile

    Reply to this comment
  8. aimannajmy

    Dec 02. 2013

    andai ku bercinta lagi…….
    aimannajmy recently posted…Review Samsung Galaxy Note 3My Profile

    Reply to this comment
  9. AUC

    Dec 02. 2013

    terperangkap jua akhirnya…
    AUC recently posted…Perlawanan Bola Sepak Malaysia Paling Ramai Ditonton 2013My Profile

    Reply to this comment
  10. ajumohit

    Dec 03. 2013

    hmmm perlu mendalami makna tersirat ni
    ajumohit recently posted…Kem Funzania di Janda Baik, Pahang (Part 2)My Profile

    Reply to this comment
  11. Vee

    Dec 04. 2013

    segalanya tentang cinta …
    Vee recently posted…Tutup Pintu HatiMy Profile

    Reply to this comment
  12. TehR

    Dec 04. 2013

    hati2 dengan cinta dunia
    banyak yang pura2
    TehR recently posted…Dialog Tepi Tangga | Suami Kawin LagiMy Profile

    Reply to this comment
  13. Anak Askar Pencen

    Dec 05. 2013

    Time-time jiwang ni memang mudah sahaja untuk hati meluahkan kata-kata madah pujangga yang indah.
    Anak Askar Pencen recently posted…Bagaimana Kenaikan Tarif Elektrik Baru Ini Dikira?My Profile

    Reply to this comment
  14. Mohd Azrin Abu Bakar

    Dec 05. 2013

    Pernah terdengar satu sindiran kawan dulu-dulu
    “Kau ni Jiwang KArat Tak Boleh Aotosollah”
    Mohd Azrin Abu Bakar recently posted…Aduhai David MoyesMy Profile

    Reply to this comment
  15. resep kuliner

    Dec 05. 2013

    Wah bagus juga nih draft cintanya .
    resep kuliner recently posted…LasagnaMy Profile

    Reply to this comment
  16. Rina

    Dec 05. 2013

    Kata2 cinta yang indah, pas untuk dua sejoli yang lagi kasmaran yang ingin mengungkapkan rasa cinta :)
    Rina recently posted…Best Websites For Finding Free Vector Art & Graphic ImagesMy Profile

    Reply to this comment
  17. belajar online

    Apr 16. 2014

    kene contoh lah aku.. hahahhaha

    Reply to this comment
  18. try out online

    Apr 19. 2014

    cantik nye

    Reply to this comment

Leave a Reply

CommentLuv badge