CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamduillah. Syukur ini adalah  CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013  dari nuffnang. Agak terkejut jugalah sebab makin bertambah bukan berkurangan hee…Gembira hati tidak terkata.

 Apakah iklan baharu yang sedang bergolek sakan ini?

Taraaa!!

CPUV Campaigns Nuffnang 16_2013

CPUV Campaigns Nuffnang 16_2013

Nama panjangnya adalah Mah Sing Southville Discovery Extravaganza.

Jika anda peminat YunaNicole Lai dan Elecoldxhot anda harus menghadiri event yang gempak ini.

Di mana? ahaks korang diwajibkan klik sahaja iklan didalam blog ini pasti semua detail akan diberitahu nanti.

Pstt!! Nampak keluar sahaja gambar Yuna Macam Comel Jer Macam Cantik Jer silalah ketuk dia, tahu korang memang seorang yang pemurah hati.

Terima kasih Nuffnang sayang kamu sampai lebam!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

40 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013”

  1. Mizz Aiza

    Nov 28. 2013

    tahniah suri.. aiza je tak dapat cpuv baru lagi.. nuff dah tak sayangkan aiza.. menabung transition dan transition untuk suri.. 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 30. 2013

      alhamdulillah.cuba suport tiket dengan mereka mesti ada benda yang tak kena mana tahu cuba tanya sahaja

      terima kasih, Yahooo!

      Reply to this comment
  2. Vee

    Nov 28. 2013

    tahniah ! masih berhutang klik nuff dgn suri . bila buka blog suri , cik churp2 jer yg kuar … sabar ekkk

    Reply to this comment
  3. hafizmd

    Nov 28. 2013

    terbaiklah suri! makin kencang mengancam!

    moga nuff bergolek lama2 =)

    Reply to this comment
  4. ema

    Nov 28. 2013

    tahniah suri…

    Reply to this comment
  5. Assalamualaikum
    Tahniah…semoga giliran saya pula pada masa akan datang

    Reply to this comment
  6. KesumaAngsana

    Nov 28. 2013

    tahniah.. ok KA dh clik2 nuffnangx3 kat sini

    Reply to this comment
  7. Farid Adam

    Nov 28. 2013

    Alhamdulillah rezeki tu…

    P.s. Tak dapat pun cpuv tu…huhu

    Reply to this comment
  8. akubiomed

    Nov 28. 2013

    Kena usaha untuk tambah UV trafik.

    Reply to this comment
  9. Vee

    Nov 28. 2013

    done klik hotlink baby …

    Reply to this comment
  10. TehR

    Nov 28. 2013

    sekarang rezeki musim hujan
    lepas ni datang pula rezeki musim banjir
    alhamdulillah

    Reply to this comment
  11. Mizz Aiza

    Nov 28. 2013

    dah lama juga aiza tak dapat cpuv baru.. nuff dah tak sayangkan aiza.. menabung 2 kali inti.. pelik juga kenapa la burung tu suka sangat melepak di blog aiza, mungkin sebab takde cpuv baru kot.. hehe..

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 30. 2013

      yang cuba hantar suport tiket pada mereka mesi mereka akan membantu.suri ada masalah buat begitu juga.

      jangan putus asa ya.

      terima kasih

      Reply to this comment
  12. raudzah

    Nov 28. 2013

    Tahniah Suri…kita isi tabung ya..

    Reply to this comment
  13. puteri kasih

    Nov 28. 2013

    tahniah suri..kita dapat cpuv yang sama 🙂 tapi yuna tak keluar la..inti dengan burung je yang ada 🙂

    Reply to this comment
  14. Sop

    Nov 29. 2013

    tahniah
    jeles juga sbb sop xdpt2 lagi… huhuhu

    Reply to this comment
  15. kakiblog

    Nov 29. 2013

    semoga terus suskes sis Suri!

    Reply to this comment
  16. okje

    Nov 29. 2013

    TQ Nuffnang kerana memberi rezeki buat sahabatku Suri…. moga bertambah tambah rezekinya Ameennn…. biarlah Okje tak dapat pun huhu

    Reply to this comment
  17. khairul asrol

    Nov 29. 2013

    tahniah suri. makin bertambah rezeki suri ye. 🙂

    Reply to this comment
  18. Joe

    Nov 29. 2013

    Tahniah… Aku tak pernah nak dapat CPUV nie…

    Reply to this comment
  19. AUC

    Nov 29. 2013

    tahniah, tapi aku x akan kembali kpd mu cik nuff hehehe

    Reply to this comment
  20. Zuan

    Nov 30. 2013

    alhamdulillah, make sure dapatkan sebanyak earning yang mungkin

    Reply to this comment
  21. cik tom

    Dec 01. 2013

    tahniah suri..semoga makin murah rezeki…

    Reply to this comment
  22. Hafizul

    Dec 02. 2013

    Wahh murah rezeki suri yer dengan nuffnnag ni..hehe

    Reply to this comment
  23. resep kuliner

    Dec 13. 2013

    Semoga semakin lancar bisnisnya dan mendaatkan rezeki yang berlimpah

    Reply to this comment

Leave a Reply