CPUV Campaigns Nuffnang 15_ 2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Syukur kepada ilahi buat sekian kalinya blog ini masih mendapat perhatian daripada Nuffnang dengan pemberian CPUV Campaigns International Autoparts Nuffnang 15_ 2013.

Ah, ada nampak  tak my baner yang comel berlegar bagai bendera Malaysia tertulis “Proride“. Proride ini merupakan kempen yang sedang rancak berlangung bersempena dengan promosi  Year End Sale 2013.

CPUV Campaigns Nuffnang15_2013

International Autoparts Terbaik !

Jika anda peminat tegar berkenaan dengan dunia kereta Suri yakin barangan jenama Proride mampu menarik perhatian anda. Nah! inilah peluang anda untuk membeli barang dari mereka tambah lagi hujung tahun potongan sales jauh lebih murah dari harga asal. Untuk mengetahui tawaran yang istimewa bolehlah ke baner dan klik iklan di blog ini.

Terima kasih Nuffnang saya sayang kamu cukup teruja!

p/s: kawan-kawan jangan malu eh, lope yu !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

68 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 15_ 2013”

  1. faizal

    Nov 20. 2013

    tahniah

    Reply to this comment
  2. Farid Adam

    Nov 20. 2013

    Tahniah atas rezeki yang diterima

    Reply to this comment
  3. Mizz Aiza

    Nov 20. 2013

    alhamdulillah, tahniah suri.. murah rezeki.. menabung inti&volkswagen.. 😀

    Reply to this comment
  4. Fiza Rahman

    Nov 20. 2013

    Tahniah.

    Reply to this comment
  5. Mohd Azrin Abu Bakar

    Nov 20. 2013

    Tahniah.cuma saya belum berapa faham mengenai iklan – iklan dari Nufnang ini.Harap pn.Suri boleh berkongsi maklumat ini .. 😉

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2013

      tiada apa yang nak konsikan kalau anda rajin update servey dna hantar suport tiket saya rasa itu lebih berbaloi untuk dapat kempen iklan dari mereka

      Reply to this comment
  6. encikarman

    Nov 20. 2013

    huh mak aii… duit nak masuk le tuh

    Reply to this comment
  7. Vee

    Nov 20. 2013

    alhamdulillah , akhirnya … klik volkswagen …

    Reply to this comment
  8. Myra Jay

    Nov 20. 2013

    Alhamdulillah tahniah ye 😀

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Nov 20. 2013

    tahniah suri…moga makin murah rezeki. Puteri isi tabung yer 🙂

    Reply to this comment
  10. KesumaAngsana

    Nov 20. 2013

    tahniah yer… KA tambah tabungan kat sini yerk

    Reply to this comment
  11. hatiputera

    Nov 20. 2013

    Tahniah suri. Dah kena upkan traffic supaya lebih masyuk. Harap kekal lama.

    Reply to this comment
  12. Juan

    Nov 20. 2013

    saya try pakai balik nuffnang, tp langsung xder apa apa pun, adehhh

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2013

      apa sudah jadi dia sudah merajuk eh..cuba hantar suport tiket kt mereka boleh jer tu

      Reply to this comment
  13. Anak Askar Pencen

    Nov 20. 2013

    Alhamdulillah. Tahniah Suri 🙂 Semoga terus dimurahkan rezeki sentiasa.

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 22. 2013

      alhamdulillah rezeki yang ada kongi gembir bersama harap rakan yang lain aktif juga macam saya ya

      Reply to this comment
  14. cik tom

    Nov 20. 2013

    tahniah suri..makin bertambah income blog suri..

    Reply to this comment
  15. cik tom

    Nov 20. 2013

    tahniah suri..makin bertambah income blog suri..

    Reply to this comment
  16. papa mifz

    Nov 20. 2013

    seronok kan bila dapat CPUV…=)

    Reply to this comment
  17. yumida

    Nov 20. 2013

    tahniah kak..alhamdulillah
    isi tabung nuffnang sini-ikea

    Reply to this comment
  18. ajumohit

    Nov 20. 2013

    tahniah. CPUV kita samalah suri 😉

    Reply to this comment
  19. Hafizul

    Nov 20. 2013

    Wahhhh terbaiklah suri..lepas ni makin kencang la yer..hehe

    Reply to this comment
  20. raudzah

    Nov 20. 2013

    Tahniah suri..menabung kat sini ya..

    Reply to this comment
  21. TehR

    Nov 20. 2013

    alhamdulillah
    tapi apasal rasa macam nak jeles je

    Reply to this comment
  22. Aniq Bukhary

    Nov 21. 2013

    Tahniah Suri.. 🙂

    Reply to this comment
  23. kakiblog

    Nov 21. 2013

    semoga terus berjaya suri!

    Reply to this comment
  24. okje

    Nov 21. 2013

    Tak delah peminat tegar Suri…hehe….boleh boleh gitu jelah kalau suruh tengok hehe

    Reply to this comment
  25. AUC

    Nov 21. 2013

    lama dah bercerai dgn cik nuff ni, x kan rujuk kembali hehehe

    Reply to this comment
  26. hafiz

    Nov 21. 2013

    wah dapat cpuv barangan kereta….

    Reply to this comment
  27. hafizmd

    Nov 21. 2013

    makin kencang ni…terbaiklah suri!

    Reply to this comment
  28. Zida

    Nov 22. 2013

    Baca entri ni baru terasa nak bukak nuffnang sekali bukak fuhhh agak masyuk jugak (tapi kalau malas tak jadi jugak) hukhuk

    Reply to this comment
  29. Asyrof Asri

    Nov 23. 2013

    Tahniah kak Suri. 🙂

    Murah rezeki Allah beri tu.

    Moga makin bertambah lagi. 🙂

    Reply to this comment
  30. blog amir

    Nov 23. 2013

    tahniah akk. saya dah buang nuffnang dari blog saya. hehe.

    Reply to this comment
  31. Khairul Zamri

    Nov 24. 2013

    Tahniah saya dah tawar hati dengan Nuffnang

    Reply to this comment
  32. resep kuliner

    Dec 17. 2013

    Makin sukse yah . Good job

    Reply to this comment
  33. resep kuliner

    Dec 17. 2013

    Makin sukse yah . Good job

    Reply to this comment
  34. rokiah

    Sep 19. 2014

    tahniah… saam kenal

    Reply to this comment

Leave a Reply