Blogger Paling Banyak Cakap 9&10 /2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku

Blogger Paling Banyak Cakap 9&10 /2013 agak lama terhenti yang selalunya wajib dilakukan pada setiap bulan gagal di buat atas masalah tidak dapat di elakkan. Namun begitu pemberian hadiah tetap diberikan seperti biasa walaupun ia tidak maklum di sini.

Terima kasih pada yang sudi berkunjung ke laman cahayacinta.com berikut suri rangkumkan Blogger Paling Banyak Cakap untuk bulan 9 dan bulan 10 bagi tahun 2013 :-

Blogger Paling Banyak Cakap Bulan September  2013

Hafizul

Akubiomed

Raudzah

Blogger Lelaki

Khairul Zamri

Blogger Paling Banyak Cakap Bulan Oktober  2013

Hafizul

Mizz Aiza

Raudzah

Tehr

Ajumohit

Tahniah Hafizul  dan terima kasih untuk semua yang sudi meninggalkan jejak di sini buat admin rasa terharu sangat-sangat. Pada pembaca setia mahupun datang sesekali. Mohon maaflah andai ada yang Suri tidak sempat membalas kujungan atau terlepas pandang itu janganlah berkecil hati ya. Silalah tinggalkan komen untuk kedua kali mungkin Suri akan perasan huhu..

Jika ada sebarang entri yang di lepaskan sebelum ini mengusik tangkai hati antara kalian tanpa sedar minta maaflah sangat-sangat mungkin entri yang ditulis itu barangkali secara kebetulan.Wahualam.

Ada rezeki kita akan jumpa next November pula lihat masihkan juara Hafizul tetap untuh bertahan ayuh kita lawan komen sesama kita hee.. Seperti biasa gift misteri kali ini lebih mengusik jiwa haa..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

12 Responses to “Blogger Paling Banyak Cakap 9&10 /2013”

  1. Vee

    Nov 10. 2013

    tahniah Hafizul … semoga komen untuk november lebih memberangsangkan …

    Reply to this comment
  2. ajumohit

    Nov 10. 2013

    tahniah PK!! seronok dtg sini byk perkongsian berguna utk semua

    Reply to this comment
  3. Mizz Aiza

    Nov 10. 2013

    terima kasih juga kerana suri selalu singgah di blog aiza.. menabung chipsmore.. 😀

    Reply to this comment
  4. AUC

    Nov 10. 2013

    Tahnaiah PK
    anda di mana-mana je 🙂

    Reply to this comment
  5. Zuan

    Nov 10. 2013

    huhu den tak pernah lagi ek dapat top komen kat blog ni

    Reply to this comment
  6. hatiputera

    Nov 10. 2013

    Dah lama saya tak bercakap-cakap di sini. Lebih kurang 3 bulan.

    Reply to this comment
  7. Raudzah

    Nov 10. 2013

    Ooo..kita maintain dua bulan ya..thanks suri for the acknowledgement!!!!

    Reply to this comment
  8. Norasikin

    Nov 16. 2013

    saya la tu yg dtg sekali sekala

    Reply to this comment
  9. Rina

    Nov 17. 2013

    Selamat pada semua blogger yang tersenarai diatas
    selalu sukses buat admin 🙂

    Reply to this comment
  10. resep kuliner

    Dec 18. 2013

    Wah…. kok diatas belom ada nama saya iyaa ?

    Reply to this comment
  11. cik tom

    Dec 19. 2013

    kena usaha masuk ranking blogger byk ckp blog suri ni…

    Reply to this comment

Leave a Reply