CPUV Campaigns Nuffnang 10 & 11_ 2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku

Alhamdulillah.

Terima kasih nuffnang untuk kekacakkan anda yang sedia berdiri bagai tiang bendera blog ini pada time yang cukup cun.

Tak dapat belas-belas tidak mengapa ini pun sudah cukup menggembirakan hati kecilku.

Nak cash out?

CPUV Campaigns Nuffnang

CPUV Campaigns Nuffnang 10 & 11_ 2013

..untuk setakat ini katakan tidak! kita bagi peram lama sikit sampai masak kita kupas nghee.. 😛

Ini adalah CPUV Campaigns Nuffnang 10 & 11_ 2013 iaitu Sunsilk Samson S & Project Durian Refr. Setakat ini 5 CPUV iklan nuffnang sedang berjoket-joget tak malu.  Andaikata Suri dapat genapkan 20 cpuv sehingga hujung tahun ini mesti meriahkan terasa capai targetlah pula. Mungkin ini rezeki 100% blog baharu.

Jom klik tabung saya hee andakan seorang yang baik-baik hati 🙂

Urm…Siapa pakai syampu Sunsilk, warna apa jom share 😉

 

Muah nuffnang !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

19 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 10 & 11_ 2013”

  1. raudzah

    Oct 23. 2013

    Tahniah suri..rezeki blog baru ya..ok kita isi tabung untuk suri..

    Reply to this comment
  2. TehR

    Oct 24. 2013

    hehe
    kita berikan ruang untuk dia berjoget
    lagi lama lagi bagus

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 24. 2013

      saya berharap ia akan terus lekat dan melakat 😉 syukur dah hbis cpuv lama terus datang cpuv baru.alhamdulillah.saya yakin blogger sekitar saya ada dapat juga 🙂

      Reply to this comment
  3. Mus

    Oct 24. 2013

    tumpang gembira melihat rakan-rakan blogger dimurahkan rezeki..

    Reply to this comment
  4. Mizz Aiza

    Oct 24. 2013

    tahniah suri.. murah rezeki.. menabung shell.. 😀

    Reply to this comment
  5. KongsiBlog

    Oct 24. 2013

    tahniah.. 🙂 semoga rezeki berganda dari sebelumnye..

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 25. 2013

      kongsi blog terima kasih.. keindahan rasa bila berblog semakin terasa sebab tahun ni cpuv menyerlah dari tahun sebelum memag tak ada lansung

      Reply to this comment
  6. Irwan Alessa

    Oct 24. 2013

    Perasan juga ada iklan tu menari2.. setakat ni ada lekat la sikit.. lama tak lekat ni.. hoho

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 25. 2013

      Kenapa tak letak benda makan masa nak up tapi kena rajin-rajilah manja dengan nuff

      Reply to this comment
  7. akubiomed

    Oct 24. 2013

    Guna Sunsilk untuk mengatasi masalah kelemumur. 🙂

    Reply to this comment
  8. blog amir

    Oct 24. 2013

    hihi. tahniah.

    Reply to this comment
  9. hazman aka species1980

    Oct 24. 2013

    Tu dia…. apabila dah dapat CPUV nie adalah masa untuk tingkatkan blog trafik dan update dengan penuh semangat

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 26. 2013

      ya semua beri tumpuan tapi tak boleh fokus ni sahaja yang lain kerna jaga hua …alhamdulillah rezeki bulan ni 🙂

      Reply to this comment
  10. Hafizul

    Oct 27. 2013

    Hehe..semoga lekat lagi lama lahhh yer…hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply