Job Di Rumah Lawan Suri Rumah Pemalas

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Admin selalu buat kerja rumah apa lagi Job Di Rumah. Terkejut? terkedu? memanglah terus semput nafas ini turun naik..turun naik macam manalah keyword Suri Rumah Pemalas ini boleh tersasar dalam blog tidaklah di ketahui. Tapi jawatan kosong “pemalas” itu sesiapa sahaja boleh disandang. Bukan kata suri rumah tapi orang yang bukan suri rumah pun terkadang boleh tersangkut dengan jawatan “pemalas”

  • Malas nak cari kerja padahal memilih. Tahu tak betapa banyaknya pekerja asing masuk di Malaysia setiap hari semata-mata tahu malaysia ini “lubuk timahemas”
Job Di Rumah Lawan Suri Rumah Pemalas

nak wajah lawo pun kena pandai jaga jugalah

  • Malas selalu harapkan rezeki turun dari langit tanpa usaha mana ada wujud. Jika tadah air hujan sekalipun tapi tak tuju bekasnya macam mana air hujan nak terkumpul.
  • Malas nak buat kerja, manalah nak dapat duit. Cuba rajinkan joint Job Di Rumah banyaklah yang masuk saku.

Jom daftarkan sini tak faham juga silalah email admin di ceruk sana.

P/s: Al-kisanya sikap pemalas ini tiada ubat batuknya kecuali paksa diri buat Job Di Rumah

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

39 Responses to “Job Di Rumah Lawan Suri Rumah Pemalas”

  1. Akuro San

    Oct 21. 2013

    mcm manalah keyword suri rumah pemalas tu boleh masuk kesini.. huhu~ jobdirumah memang best. rugi sapa tak join…

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      tak taulah mana map dia folow huhu.. ya kalau rajin kerja mesti dapat punya

      Reply to this comment
  2. faizal

    Oct 21. 2013

    tahniah kerana boleh buat job dirumah.

    Reply to this comment
  3. titan

    Oct 21. 2013

    haaa…haha..

    mesti dah dapat banyak nih kann..

    Reply to this comment
  4. adikensem

    Oct 21. 2013

    Hish apa yang best jobdirumah ni…ramai betul orang kata jobdirumah jobdirumah

    Reply to this comment
  5. Mizz Aiza

    Oct 21. 2013

    macam mana boleh naik keyword sri rumah pemalas? hehe.. tak pernah lagi mencuba job di rumah ni..

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      aiza kena cuba manfaat utk kita lebatkan duit dalam poket kita heeee

      Reply to this comment
  6. Mrs.Secretary

    Oct 21. 2013

    Pernah dengar pasal Job di Rumah nie..tapi tak pernah try lagi..nanti kalau mai mood rajin nak farah godek sini naa..=D

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      jangan tunggu lama-lama sebab peluang makin pendek untuk cari rm..buat part time tak mengapa

      Reply to this comment
  7. blogger lelaki

    Oct 21. 2013

    hahaha..ada juga keyword yg macam tu

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      entah mana sesat tak tahu setahu saya suri rumah macam saya memang ada je rkerja 24 jam lainkan kalau bosan sungguh baru layan blog heee

      Reply to this comment
  8. encikarman

    Oct 21. 2013

    rajin dapat le lebih tuh.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      mesti rajin tak akan mahu orang dapat poket lebat jer kita mesti ada cemburu nak dapat rm macam depa jugalah ngheee

      Reply to this comment
  9. raudzah

    Oct 21. 2013

    nak buat duit online kena consistentkan suri..tak boleh give up half way…

    Reply to this comment
  10. akubiomed

    Oct 21. 2013

    Saya belum lagi. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      tak apa bro banyak undangan tapi kalau nak cuna tak salah eh 😉

      Reply to this comment
  11. KesumaAngsana

    Oct 21. 2013

    bagus sgt;lah kalau dpt join ni

    Reply to this comment
  12. puteri kasih

    Oct 21. 2013

    kalau malas memang satu kerja pun tak dapat buat kan

    Reply to this comment
  13. hafiz

    Oct 21. 2013

    keyword panas ni…apa2 pun tahniah suri

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      semua banyak perkataan yang pelik kita pun pikir juga dari semalam sampai hari ini..

      Reply to this comment
  14. ema

    Oct 21. 2013

    dah daftar cuma tak aktif jer lagi..tak sempat…huhuhu

    Reply to this comment
  15. okje

    Oct 21. 2013

    Mula tu berminat….tp takut kalau tak capai target….camne tu Suri

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 21. 2013

      apa tak capai bolehlah 🙂 ada apa2 pm saya kat bahagian contact 🙂

      Reply to this comment
  16. TehR

    Oct 22. 2013

    orang malas
    selalu terlepas
    bas

    Reply to this comment
  17. kakiblog

    Oct 22. 2013

    tak baik jadi suri rumah pemalas..

    Reply to this comment
  18. Khairul Zamri

    Oct 22. 2013

    saya dah lama join tapi tak sempat buat hehe

    Reply to this comment
  19. Lyn™

    Oct 23. 2013

    Jom daftar, jangan tak daftar. Sikit-sikit pun duit, ya tak Suri ?

    Reply to this comment
  20. Hafizul

    Oct 23. 2013

    Hehe..untung suri rumah kan kalau ada jobdirumah ni..hehe

    Reply to this comment
  21. zara

    Mar 14. 2014

    Cira2 nak jadi WAHM jugak..insyaAllah

    Reply to this comment

Leave a Reply