Advertisement

53 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 8 & 9_ 2013”

  1. Joe

    Oct 09. 2013

    Tahniahh…. Aku tak pernah dapat bende CPUV nie… Huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      terima kasih, saya tak jangkakan sebab ikutkan blog ini masih merah lagi..

      Reply to this comment
  2. papa mifz

    Oct 09. 2013

    semoga sentiasa murah rezeki yer…amin…

    Reply to this comment
  3. puteri kasih

    Oct 09. 2013

    tahniah…moga makin murah rezeki nanti 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      terima kasih saya tak pandai cam ptri banyak dapat uhuk..tapi syukur ini sudah memadai. 😉

      Reply to this comment
  4. Mus

    Oct 09. 2013

    bertambahlah semangat nak bloggingkan?

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      alhamdulillahm dan utuk kawan2 supaya mereka ada semangat macma saya juga.

      mesri bertambah tambah sayang belog heee.. nak juga menuntut ilmu iklan kt blo bro mus tgok ikan pasang hebat2 belaka.

      Reply to this comment
  5. nurmisnan

    Oct 09. 2013

    klik klik klik….. hi suriiiiii

    Reply to this comment
  6. faizal

    Oct 09. 2013

    tahniah..rezeki bertambah

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      alhamdulillah faizal semua atas ketentuan dn hasil usaha sendri.awak boleh dapat lebih dari saya kalau rajin pada usahanya

      Reply to this comment
  7. Irwan Alessa

    Oct 09. 2013

    Waaa best lak.. huhu tapi bila masuk blog ni takde iklan tu lak.. Lama dah tak dapat BE ni.. hehehe

    Reply to this comment
  8. Hazmin Hamudin

    Oct 09. 2013

    Tahniah ye suri.. saya je susah nak dapat cpuv ni,

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      eh yer ker alahai madai jer nis aya tengok voleh jer tahan.syukur utk bloh baharu ambil masa

      Reply to this comment
  9. Zawiah

    Oct 09. 2013

    nak sikit … rezeki mencurah , alhamdulillah .

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2013

      syukur alhamdulillah mungkin ada lebih di sini ad apart yang lain kurang pula. Dia yang tentukan. jangan risau smeua ornag akan ada bahagian

      Reply to this comment
  10. Arman

    Oct 09. 2013

    Seronok berblog kalau dah dapat pulangan. Apa syarat nak dapat CPUV ni. masih buta lagi benda2 camni he..he..he..

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 10. 2013

      eh janganlah kata macam tu kalau kita buat servey dan hantar soalan pada mereka mesti kita akab dpt cpuv tu.

      percayalah

      Reply to this comment
      • Arman

        Oct 10. 2013

        Tq suri. Sekarang ni nak fokus pada uv blog dulu. Kalau dah cantik nanti baru try nak buat duit pula.

        Reply to this comment
        • Suri

          Oct 11. 2013

          alah dua boleh jalan secara serenta..kakau rajin jalan ke blog org pun blh tarik UV sebenarnya.. itu klu kalu ada blog pakai komen luv 😉

          buat duit tak per try buat entri cubas alah stu produk dah dpt pancing baru rasa bangga skit ngheee..semoga berjaya 😉

          Reply to this comment
          • Arman

            Oct 11. 2013

            Aku nak step by step dulu.mmg ada perancangan kearah itu. pancing dah ada umpan tu tengah cari yang sesuai..he..he..he..

  11. ajumohit

    Oct 09. 2013

    tahniah suri, baru bersemangat nak update hari2

    Reply to this comment
  12. Mizz Aiza

    Oct 09. 2013

    alhamdulillah, tahniah suri.. semoga terus murah rezeki.. aiza dapat klik 1 saja iklan chipsmore tu.. yang lain tidur pula..

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 10. 2013

      ha..pasal apa tdo hua..terima kasih 😉 mlm sejuk bangat tu syok tado

      Reply to this comment
  13. wazy

    Oct 09. 2013

    Tahniah,semoga murah rezeki

    Reply to this comment
  14. TehR

    Oct 10. 2013

    nampak seperti ada rezeki nak datang tu
    mudah2an nanti

    Reply to this comment
  15. titan

    Oct 10. 2013

    wahh..dapat lagi rupanya ye..

    Reply to this comment
  16. blogger lelaki

    Oct 10. 2013

    syukur..rezeki mencurah-curah kan

    Reply to this comment
  17. ema

    Oct 10. 2013

    Alhamdulillah..semoga dilimpahkan rezeki lagii

    Reply to this comment
  18. encikarman

    Oct 10. 2013

    sejak tak aktig dlm nuff nih, hampir lupa benda2 nih

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 10. 2013

      macam mana boleh lupa cuab ingat balik..ker nak pasang part ikalan tu

      Reply to this comment
  19. raudzah

    Oct 10. 2013

    Tahniah Suri..Muah Rezeki..kita click for you k..

    Reply to this comment
  20. Semoga murah rezeki dan success selalu.

    Reply to this comment
  21. Hafizul

    Oct 11. 2013

    Wahhh tahniah suri..tak leh kot lain, buleh rezeki kot ni pulak..huhu

    Reply to this comment
  22. yumida

    Oct 11. 2013

    tahniah kak, rezeki mencurah2..alhamdulillah
    yumida belum ade anak lg..hihihihi
    salam aidiladha tau kak

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 11. 2013

      yumida wahhhhhhhhhhh! biar benar nampak gaya tulisan dlm blog cam dah ada anak uh… ha.ha..
      ya salam aidiladha utk yumida gak

      Reply to this comment
  23. akubiomed

    Oct 12. 2013

    Nampaknya Nuff semakn sayang blog ini. 🙂

    Reply to this comment
  24. kakiblog

    Oct 17. 2013

    selepas ini dah ada income dari blog..bagus! bagus!

    Reply to this comment
  25. adikensem

    Oct 17. 2013

    Apa ya CPUV CPUV ni….tengok blogger asyik syukur sahaja dapat CPUV CPUV ni

    Reply to this comment
  26. Zuan

    Oct 20. 2013

    alhamdulilah, rezeki kamu 🙂

    Reply to this comment
  27. montana

    Nov 06. 2013

    Tahniah broo…wow aku xpernah rasa pun broo..aku cuma nak rasa gembira ja la sebab hg dapat CPUV tu..heheheh…teruskan broo

    Reply to this comment

Leave a Reply