Jemputlah . . .

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Anda di pelawa untuk mencuci mata pada produk keluaran baru Suri ini. Alhamdulillah ia telah berjalan di maya sekitar sekitar dua tahun yang lepas. Insyallah barang yang di jual memenuhi kehendak muslimah terkini dan menepati ciri-ciri wanita, isteri, gadis yang sejati.

Syukur produk barang ini telah mendapat tempat di hati pembeli di sekitar Melaka, Sabah, Sarawak, Johor, Kedah, Ipoh, Terengganu, Rusia, Mesir dan beberapa tempat lain.

Alhamdulillah.

Selamat berkunjung dan membeli belah. Segala sokongan anda amat Suri hargai. Jika ada sebarang cadangan bolehlah ke laman ini atau tinggalkan komen anda di bawah.

Terima kasih.

 PStt..salah satu entri draf berjaya di publish..admin berada di KL, rindunya nak balas kunjugan dari anda semua 🙂

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

48 Responses to “Jemputlah . . .”

  1. blogger lelaki

    Sep 30. 2013

    semoga terus murah rezeki

    Reply to this comment
  2. yumida

    Sep 30. 2013

    wah cantikla corak sulaman tu
    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    Reply to this comment
  3. Bahrain

    Sep 30. 2013

    Tahniah kepada suri kerana berjaya menceburi bidang perniagaan. Semoga di murahkan rezeki selalu.

    Reply to this comment
  4. papa mifz

    Sep 30. 2013

    jika produk berkualiti , cantik dan servis bagus Insya-Allah akan terus mendapat sambutan…

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      ya saya cuba untuk melakukannya sebaik boleh terima kasih PM

      Reply to this comment
  5. puteri kasih

    Sep 30. 2013

    wah cantiklah…moga terus berjaya dan dimurahkan rezeki 🙂

    Reply to this comment
  6. Mus

    Sep 30. 2013

    semoga perniagaan terus sukses

    Reply to this comment
  7. Mizz Aiza

    Sep 30. 2013

    insya-Allah aiza akan terjah.. semoga dimurahkan rezeki.. 😀

    Reply to this comment
  8. pahan

    Sep 30. 2013

    gud luck kak 🙂 nampak menarik barang tu.hehe.

    Reply to this comment
  9. Zawiah

    Sep 30. 2013

    teruskan usaha … cayok ! semoga dilimpahkan rezeki …

    Reply to this comment
  10. nazray

    Sep 30. 2013

    Semoga berjaya menjual, pasti wanita muslimah tertarik untuk membelinya.

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      alhamdulillah, bukan satu perkara yang mudah kita cuba dahulu

      Reply to this comment
  11. raudzah

    Sep 30. 2013

    Ok nanati kita gi visit blog suri ya..good luck nway..

    Reply to this comment
  12. Juan

    Sep 30. 2013

    ni nak komen, theme blog ni x best, mcm jadi hilang seri, macam ada rasa malas nak datang blog ni sebab interface macam hilang daya tarik disebabkan theme, jgn marah yer cik suri

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      yang putih ini ker? atau yang asal punya theme? ia masih di tahap perbaiki lagi.saya lari sana sini itu tak done hee..

      tak apa ok jer 😉

      Reply to this comment
  13. Joe

    Sep 30. 2013

    Boleh promote lagi lepas nie.. Mesti dapat tambah sikit sales.

    Reply to this comment
  14. TehR

    Sep 30. 2013

    sila datang sila singgah
    sambil melihat cuci mata
    barangnya baik insyaallah
    harganya berpatutan juga

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      ia sudah di katakan murah.sarung tangan nak borong bolehlah juga

      Reply to this comment
  15. Khairul Zamri

    Sep 30. 2013

    wah sudah berbisness kak ye

    Reply to this comment
  16. akubiomed

    Sep 30. 2013

    Bakal usahawanita yang berjaya. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      amin doa sahabat tak pernah putus -putus impian saya tu bro ab

      Reply to this comment
  17. Sop

    Oct 01. 2013

    semoga terus sukses dlm bisnes yg diceburi 🙂

    Reply to this comment
  18. faizal

    Oct 01. 2013

    selamat berusaha. semoga dimurahkan rezeki

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      terima kasih.ya harap sumber pendapatan akan bertambah

      Reply to this comment
  19. AUC

    Oct 04. 2013

    wah makin maju dah ni… tahniah

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      banyak perlu saya buat semua tunggu masa yang sesuai.amin,terima kasih bro

      Reply to this comment
  20. ajumohit

    Oct 04. 2013

    semoga sukses dalam apa jua bidang yg diceburi 😉

    Reply to this comment
  21. okje

    Oct 04. 2013

    tudung ke baju tu Suri…..
    lama tak dtg sini…dtg2 dah tukar kulit yeh!

    Reply to this comment
  22. sukses selalu dan ceria

    Reply to this comment
  23. Hafizul

    Oct 05. 2013

    hehe..semoga suri terus maju dengan produk-produk ysng hebst dan menarik ni..hehe..aminnn

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 07. 2013

      syukur ini yang ada saya akan bertahan.walau banyak saingan hati mesti kuat dna sabar serta usaha selalu.terima kasih atas doa bro kawan2 amat saya hargai

      Reply to this comment
  24. Akuro San

    Oct 07. 2013

    wah, ada jual tudung ker? ini yg nak terjah sat lagi nih..

    Reply to this comment

Leave a Reply