CPUV Campaigns Nuffnang 7_ 2013

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku

Alhamdulillah. Inilah adalah salah satu hadiah hari lahir Suri dari Kekanda Nuffnang. Sungguh teruja setelah sebulan diri ini mengidam CPUV akhirnya tercapai kembali.

Ayuh hujung minggu ini bakal menjelma apa kata kita memborong sakan di KL Sogo sambil itu jangan lupa mengisi topup DiGi Prepaid mana tahu kita akan bersua di sana. Jika  rasa wajahmu tampak kusam gunakanlah Kanebo Kate Collection, manalah tahu anda antara yang terpilih untuk beraksi Xaxis Women Channels dan Xaxis Komli Women Channel.

CPUV Campaigns Nuffnang 2013

Jom klik KL Sogo sebab iklan ini berstatus “on going”. Terima kasih Mr Nuffnang harap-harap lebih lamalah kalian melekat di sini lagi.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

55 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 7_ 2013”

  1. Mus

    Sep 26. 2013

    alhamdulillah rezeki…

    Reply to this comment
  2. kakiblog

    Sep 26. 2013

    rezeki tu…tahniah kerana dapat.

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      alhamdulillah ini dah puas menunggu.akhir dapat bolehlah mana tahu rezki akan datang di blog kaki blo plk

      Reply to this comment
  3. AUC

    Sep 26. 2013

    tahniah, rezeki theme baru 🙂

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      saya baru perasanlah heee..alhamdulillah,ini sudh mencukupi

      Reply to this comment
  4. blogger lelaki

    Sep 26. 2013

    alhamdulillah rezeki lagi tu

    Reply to this comment
  5. Hazmin Hamudin

    Sep 26. 2013

    Tahniah.. Bila la nak merasa cpuv ni.

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      terima kasih
      kita punya belog kecil2 sahaja hazmin 🙂

      Reply to this comment
  6. akubiomed

    Sep 26. 2013

    Tanniah. Selamat mengumpul CPUV banyak-banyak.

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      terima kasih. syukur inilah dia tapi maish tak puas hati tak boleh lawan bro ab nghee,,,

      Reply to this comment
  7. Mrs.Secretary

    Sep 26. 2013

    Wah rezeki jugak tue.. tahniah.. yer.. 😉

    Reply to this comment
  8. Akuro San

    Sep 26. 2013

    mcm dah lain jer blog nih. dulu mcm lain… apa pun, selamat mengumpul earning…

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      yang ini belog baharu. blog lama masih tergantung hosting yg lama…

      terima kasih harap masalah akuro akan dapat di selesaikan dengan segara ya.terima kasih sb masuk komen kt cini

      Reply to this comment
  9. mselim3

    Sep 26. 2013

    Assalammualaikum… cahayacinta,

    moga rezeki cpuv ini menjadi motivasi buat kita…amin.

    mselim3

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 26. 2013

      wsalam..terima kasih mselim3 ya harap begitulah.amin

      Reply to this comment
  10. ohcikgu

    Sep 26. 2013

    fuhh..banyakknya cpuv dia..

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 27. 2013

      tak tak boleh kalahkan ohcikgu heeee..syukur sudah cukup memadai

      Reply to this comment
  11. hafiz

    Sep 26. 2013

    Wah dalam blog down dapat juga cpuv ye….tahniah

    Reply to this comment
  12. yumida

    Sep 26. 2013

    tahniah
    alhamdulillah
    moga menjana side income

    Reply to this comment
  13. Khairul Zamri

    Sep 26. 2013

    tahniah kak murah rezeki kak aminnnnnnnnnnnnn

    Reply to this comment
  14. encikarman

    Sep 26. 2013

    hebat2, kena lawan nih..

    Reply to this comment
  15. Mizz Aiza

    Sep 26. 2013

    tahniah.. murah rezeki.. 😀

    Reply to this comment
  16. Dja@Sishaza

    Sep 26. 2013

    Tahniah Suri….aura theme baru ke aura apa ni …hihi 🙂

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 27. 2013

      alhamdulillah, bukan theme baru tapi blog kelahiran kedua hii

      Reply to this comment
  17. raudzah

    Sep 26. 2013

    Tahniah suri…ya..

    Reply to this comment
  18. pahan

    Sep 26. 2013

    wah, dapat lagi kali ni.hehe. tahniah kak 🙂

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 27. 2013

      terima kasih pahan .syukur kalau dapat lebi sampai 20 cpuv syok juga ggeeee

      Reply to this comment
  19. puteri kasih

    Sep 26. 2013

    rezeki untuk ulangtahun kelahiran 🙂

    Reply to this comment
  20. Bahrain

    Sep 27. 2013

    Tahniah!..aku je la yang jarang dapat.

    Reply to this comment
  21. khairul asrol

    Sep 27. 2013

    alhamdulillah suri. kalau setia, ada lah ceriaa. 😀

    Reply to this comment
  22. ajumohit

    Sep 27. 2013

    tahniah suri, aju pun dapat CPUV yang sama :0

    Reply to this comment
  23. Ismail N

    Sep 27. 2013

    Alahai, bab Nuffnang tak ler kawe paham .. Apa-apa pun tahniah sbb dapat CPUV tu.. moga bertambah-tambah lah rezeki nanti insya-allah..

    Reply to this comment
  24. Norasikin

    Sep 28. 2013

    Saya tgh pening pala ni. Ada CPUv tapi semuanya syilling paling hhalus je. Ongoing sampai sebulan tp tak bertambah. Tak de la sogo

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Oct 04. 2013

      apa lagi kasi kelik kasi lebamlah. memang sikit tak semua orang dapat banyak tpai tak apa ada juga dpt kan

      Reply to this comment
  25. Hafizul

    Sep 28. 2013

    Hehe,tahniah Suri..harapnya ia melekat lama lahhh..hehe

    Reply to this comment
  26. sabree hussin

    Sep 28. 2013

    kita doakan dia lekat paling kurang sebulan kat situ

    Reply to this comment

Leave a Reply