Jana Wang Jomniaga.com

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Dunia arus kemodenan semakin bertambah maju. Pergerakan yang kian pantas ini turut merubah posisi pasaran yang lebih cenderung kepada perkhidmatan di jaringan maya. Tahukah anda salah satu cara untuk manjana duit melalaui komputer ialah dengan menyertai program JomNiaga.com.

1) Untuk memulakan perniagaan dari rumah anda melalui jom JomNiaga.com anda perlulah mendaftarkan diri sini.

2) Anda perulah mengisi butiran diri dengan lengkap dan kemudian akan menerima pengesahan dari admin JomNiaga.com dan anda bolehlah terus memulakan program mempromosi jualan affiliate tersebut.

3) Bahagian Marketplace/Pasaran adalah pilihan yang terbaik untuk anda memulakan proses mempromosi produk jualan affiliate berdasarkan niche dalam blog Anda.

4) Sila pilih salah satu produk yang anda minati dan klik pada tajuk tersebut untuk mendapatkan links, banners ataupun text Ads untuk di letakkan dalam setiap post ataupun di bahagian si debar anda.

5) Pasang WordPress Plug-in JomNiaga.com biasanya ia boleh digunakan untuk self hosted domain sahaja.

Yang bestnya pendaftarannya ini adalah PERCUMA !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

19 Responses to “Jana Wang Jomniaga.com”

  1. blogger lelaki

    Sep 21. 2013

    dapat tip buat duit hari ini..hu3..gud info bro

    Reply to this comment
  2. Bahrain

    Sep 21. 2013

    Aku pun baru daftar benda nie..

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 21. 2013

      bagus tidak salah mencuba bila lagi kalau bukan masa sekarang

      Reply to this comment
  3. Joe

    Sep 21. 2013

    Jomniaga mmg tempat terbaik bagi affiliate marketeer dan pemilik produk untuk buat duit online.

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 21. 2013

      benar kita hanya memilih pastu kita pasarkan ia mudah kalau kita minat semua benda boelh berjalan dengan baik..

      Reply to this comment
  4. halim

    Sep 21. 2013

    Ya betul tu Suri. Saya suka JomNiaga sebab dapat komisen 2 minggu sekali. Tapi yang paling penting nak sertai JomNiaga ni free je. Jadi, sapa yang belum sertai, daftar je melalui Admin

    Terima kasih

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 21. 2013

      ha benda mudah mesti buat segera kalau ada rezeki sangkut rm juga tu..sikit-sikit lama lama jadi banyak

      Reply to this comment
  5. wazy

    Sep 21. 2013

    Jomniaga ni pun boleh tahan juga,sekarang tengah berusaha meraih komisyen di situ 🙂

    Reply to this comment
    • Suri Surihatiku

      Sep 21. 2013

      wazy saya tahu anda akan dapat lebih lagi kalau kena pada usaha ni 🙂

      Reply to this comment
  6. raudzah

    Sep 21. 2013

    Kita dah join tapi promotionnya terlalu slow..kena tukar strategy…

    Reply to this comment
  7. Hanif Abdul Bahar

    Sep 21. 2013

    Banyak produk boleh dipromosikan di portal tersebut. InsyaAllah, saya juga akan membuat satu ebook dan menggunakan khidmat jomniaga.

    Reply to this comment
  8. AUC

    Sep 22. 2013

    kalau dah rezeki, buat apa pun pasti jadi

    ps: nape buka blog ni kuar “Internal Server Error”. kena reload berulang kali baru ok…

    Reply to this comment
  9. Khairul Zamri

    Sep 22. 2013

    jomniaga memang terbaik tp tak mula2 lagi huhu

    Reply to this comment
  10. Tuah

    Sep 22. 2013

    Kalau ada blog dan tak cuba utk jana pendapatan darinya – rugi!

    Reply to this comment
  11. kakiblog

    Sep 23. 2013

    jomniaga saya belum menyengat lagi…promosi kurang power.

    Reply to this comment
  12. Hafizul

    Sep 23. 2013

    Emm nak kena start gok ni jomniaga ni..nak cuba yang ni pulak ehh..haha

    Reply to this comment

Leave a Reply